Судан

Міністр по справам релігії і вакуфів Судану Насруддін Муфаррах прийняв рішення призупинити проведення п’ятничних і колективних намазів у мечетях провінції Хартум строком на три тижні.

Веб-ресурс BajNews опублікував статтю Ліни Якуб, де та, коментуючи організований партією «Хізб ут-Тахрір» пікет по засудженню так званої «зустрічі донорів «Друзі Судану», пише:

21.12.2019 у Хартумі стартував третій раунд переговорів навколо греблі «Відродження» на рівні експертів і технічних спеціалістів під егідою міністрів водних ресурсів та іригації Єгипту, Судану та Ефіопії.

Ми не побачили ніяких доводів у статті Бабакра Фейсала. Він лише намагається атакувати партію «Хізб ут-Тахрір», роблячи брехливі висновки. Він пише, що скинутий режим режим аль-Башира був ісламським, припускаючи, що Хізб ут-Тахрір прагне застосувати те ж саме, чим правив аль-Башир.

У середу 14.08.2019 Держдепартамент США ввів санкції проти екс-голови Національної служби безпеки і розвідки Судану Салаха Абдуллаха Коша, заборонивши йому в’їзд на територію Сполучених Штатів.

Головне меню