Міжнародний студентський форум в Хартумі на підтримку Гази - це не шлях

Судан
Друкарня

Однак шлях лежить через встановлення Халіфату на підтримку пригноблених

У п'ятницю 15 серпня 2014р. взяв початок Міжнародний студентський форум на підтримку Гази в Хартумі в залі Дружби під гаслом «Єдність на користь Гази» за участю 33 країн, що представляють студентів з усього світу. Захід пройшов з присутністю віце-президента Національної Ради Саміі Ахмеда Мухаммеда.

Інформаційний секретар Загальної федерації суданських студентів сказав, що форум проходить в рамках історичної ролі студентів на підтримку Гази, вказуючи, що участь студентських спілок в світі ставить метою активувати світову студентську дипломатію.

Дане об'єднання є союзом різних сторін для певної мети, збори якого передбачають вимогу втілити ці цілі. Однак чи здатний союз студентів з усіх частин світу насправді вирішити проблему Гази? Так як немає сенсу в якій-небудь підтримці Гази, якщо ця підтримка не сприяє викорчовуванню єврейської освіти і звільнення всієї Палестини, щоб її народ і святині насолоджувалися спокоєм і безпекою.

Вони можуть сказати, що ця підтримка є нічим іншим, як гуманітарною допомогою, а вони в даному випадку, потребують віз і тривалих подорожей, супроводжуваних труднощами. Однак ця підтримка не має ніякого сенсу, якщо врахувати, що проходитиме з Судану через пропускний пункт у Рафаху, закритий перед лицем народу Гази і що знаходиться під посиленою охороною солдатів з новітньою зброєю. А тунелі під пропускним пунктом були знищені руками правителів Єгипту, щоб відрізати шлях, що залишився для виживання населення Гази. А із Судану в Йорданію - то в Йорданії також жорстокі солдати, здатні перешкодити проходженню студентської допомоги, т.я. правителів Йорданії пов'язує з єврейським утворенням угоди Ваді-Араба. Вони, як і їх колеги-правителі Єгипту, почали заявляти, що вся проблема в Ісламі і мусульманах, а не в єврейській освіті, - нехай погубить їх Аллах за їх наклеп! А із Судану до Сирії - то ця допомога ніколи не досягне нікого, крім тіл цих студентів, т.я. м'ясник Сирії - лев у війні з мусульманами, страус у війні з євреями. Тому, розмова про гуманітарну допомогу ніщо інше як відчайдушна спроба, щоб прикрасити потворне обличчя уряду на тлі трагедії народу Гази.

Дипломатія, що проводиться державами з узурпаторським єврейським утворенням, є лише відстрочкою часу для продовження масових вбивств і замахів. Адже саме євреї - вони ті, хто сіють порочність на землі через ганебних мусульманських правителів. І як же студентська дипломатія зможе надати допомогу там, де не змогла надати допомогу ганебна мовчазна державна дипломатія, і навіть більш того, приймаюча участь у пролитті крові мусульман? !!

Ці студенти і ті мусульманські відділи, які взяли участь у цьому форумі на підтримку Гази повинні знати, що вони відхилилися від шляху, провідному до величі Гази, і відхилилися від методу. Тому що метод допомоги Газі не складається в нарадах і роздумах у присутності посадових осіб та чиновників суданського режиму, при наявності яких і проводяться ці форуми, адже цей режим вже зрадив всі питання мусульман ще раніше - так, як всі інші режими в мусульманських країнах!

О, ті, що об'єдналися заради допомоги Газі - воістину, Газа волає до вас! Ви прекрасно знаєте, що рішення полягає в джихаді на шляху Аллаха, який не здійснить ніхто, крім Праведного Халіфату, час якого вже настав. Саме Халіфат об'єднає армії мусульман і поведе їх к допомозі пригнобленим. Так працюйте ж разом з тими,хто старається у справі його встановлення, щоб бути його солдатами і зберегти кров мусульман і їхні святині, і врятувати місце нічної подорожі вашого Пророка ﷺ від єврейського бруду. Тільки тоді ви зустрінетесь з кожним помічником євреїв і їх прихильником, або з тим, хто мовчав щодо їх злочинів, ви зустрінетесь з ними в смертельній сутичці, а в Судний день дізнаються ті, хто творив беззаконня, яке покарання їх спіткає!

Ми сподіваємося, що ви підтримаєте ці сторінки в допомогу Газі:

https://www.facebook.com/MuslimArmies4Gaza

https://twitter.com/MArmies4Gaza


Офіційний представник Хізб ут-Тахрір Судан
Жіночий відділ
№ H.T.S. 17/2014      
Неділя, 21 Шавваль 1435 р.х.    
17/08/2014

Головне меню