Сповіщення про смерть благородної сестри

Судан
Друкарня

Жіночий відділ Хізб ут-Тахрір вілаят Судан тужить про смерть, покійної з волі Аллаха, Умму Фатіми Нухі Халіль Адам.

Говорить Аллах Всевишній в Корані:

وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الأَمْوَالِ وَالأَنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ * الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ * أُولَئِكَ عَلَيْهِمْ صَلَوَاتٌ مِنْ رَبِّهِمْ وَرَحْمَةٌ وَأُولَئِكَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ

«Ми неодмінно випробуємо вас незначним страхом, голодом, втратою майна, людей і плодів. Обрадуй же терплячих, які, коли їх спіткає лихо, кажуть: «Воістину, ми належимо Аллаху, і до Нього ми повернемося». Вони вдостоюються благословення свого Господа і милості. Вони слідують прямим шляхом» (2:155-157)

З терпінням у серці жіночий відділ Хізб ут-Тахрір вілаят Судан проголошує про смерть благородної сестри Умму Фатіми Нухі Халіль Адам, яка померла у неділю вранці 5-го Зуль-Каада 1435р.х., що відповідає 31.08.2014 р.

У покійної була чудова біографія. Вона поспішала до прощення свого Господа і раю ширина якого рівна землі і небесам, вона несла заклик разом з Хізб ут-Тахрір для встановлення шаріату Аллаха у затінку Праведного Халіфату, любила свою мати і дбала про свою дочку.

Ми просимо Аллаха Всевишнього дарувати їй Свою милість, поселити її у піднесеному Фірдаусі, надихнути її родину, дати їм терпіння та втіху.

Воістину, ми засмучені розлукою з тобою, о Умму Фатіма, але не говоримо нічого, окрім того, чим вдоволений Аллах Святий і Великий: «О Аллах, приготуй її кращим чином на краще, пробач і помилуй її за гріхи! О Аллах, збери її з тими, кого Ти облагодіяв з числа Пророків, правдивих, шахідів, праведників адже вони чудові супутники. Воістину, ми від Аллаха і до Нього наше повернення».

Це одне з її послань до вчених:

https://www.youtube.com/watch?v=asz2wCAMqkI


Офіційний представник Хізб ут-Тахрір Судан – жіночий відділ
Понеділок, 06 Зуль-када 1435 р.х.
01/09/2014
№ H.T.S. 18/2014

Головне меню