На іфтари (розговінні) організації вчених Судану Хізб ут-Тахрір проголошує про скорий світанок Другого Халіфату

Судан
Друкарня

Делегація Хізб ут-Тахрір Суданського вілаяту відповіла на запрошення на іфтари (розговіння), організований «Організацією вчених Судану» з нагоди Рамадану.

Захід відбувся в будівлі організації у середу 11 Рамадану 1435х., що відповідає 09.07.2014 р. В делегацію увійшли пан Сулейман ад-Дасіс – член меджліс-вілаяту Хізб ут-Тахрір в Судані, пан Ібрахім Усман (Абу Халіл) – Офіційний представник Хізб ут-Тахрір в Судані, пан Насир Рідо – Очільник Центрального Комітету зі зв’язку, пан Асим Атім – член Інформаційного офісу і пан Абдулла Хусейн – член Комітету зі зв’язку.

 

У своєму виступі на іфтарі офіційний представник Ібрахім Усман розкрив плутанину, яка зародилася у розумах людей про так званий проголошений Ісламський Халіфат, проголошений в Іраку. Однак, що багато людей запитують Хізб, оскільки він є прапороносцем цього великого заклику. Відповідаючи на питання, він сказав: «Ця проголошена держава насправді не має ніяких елементів держави. Ця група, яка проголосила Халіфат, не має влади ані в Сирії, ані в Іраку. Як немає у них ані безпеки, ані міцності ані всередині, ані ззовні». Він пояснив, що питання не в тому, щоб проголосити Халіфат. Питання у його дійсному встановленні. Як про це сказав Абу Халіл: «Його проголошення стане потрясінням для всього світу. Це буде Халіфат, з волі Аллаха, який приведе у жах Америку та Європу».

Як це було у часи приходу Пророка ﷺ, коли стали з’являтися брехуни, що стверджують пророкування. Потім Всевишній послав Мухаммада ﷺ. І сьогодні разом з передвісниками повернення Халіфату, про який обрадував Посланець Аллаха ﷺ, з’являються подібні утвердження, які не мають своєї дійсності.

Ібрахім Усман додав також, що «це подібне до хибного світанку; світанок Халіфат, який з’явився зараз – ніщо інше, як хибний світанок. І незабаром прийде правдивий світанок Халіфату, з волі Аллаха. Я скажу вам, що це обіцянка Всемогутнього Аллаха і добра звістка Пророка ﷺ».


Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір Судан
Вівторок, 30 Шабан 1434 р.х.
09/07/2013

Головне меню