Не Іслам, а Ідеологія Блера є найбільшою загрозою, під якою опинився весь світ

Британія
Друкарня

Лондон, 6 вересня 2010 року – екс-прем’єр-міністр Об’єднаного королівства Тоні Блер під час кампанії по рекламі своїх нещодавно надрукованих мемуарів в одному з інтерв’ю охарактеризував радикальний Іслам як найбільшу загрозу, під якою,  опинився весь світ.

В інтерв’ю BBC Блер проігнорував той факт, що чеченці, кашмірці, палестинці, іракці та афганці чинять опір іноземній окупації, та опосередковано підтвердив, що Захід веде війну з Ісламом, коли сказав, що політика Заходу побудована на протистоянні радикальним ісламістам, бо вони «регресивні, жахливі та дивляться у минуле». Блер також скористався можливістю поспекулювати на війні з Іраном.

Коментуючи ці висловлювання Блера, медіа-представник Хізб ут-Тахрір Таджі Мустафа сказав: «Не дивно чути такі ворожі та образливі коментарі від Блера, бо вони лунають з вуст людини, руки якої у крові сотень тисяч мусульман, вбитих в Іраку та Афганістані в його окупаційних війнах. Це та ж сама людина, який раніше характеризував Шаріат та Халіфат як «ідеологію зла», той,  який вихвалявся тим, що у Ізраїлю нема кращого друга за його уряд, і той, який користується гостинністю диктаторів-вбивць, як Муаммар Каддафі та Хосні Мубарак.

«Не зважаючи на це, не Іслам є загрозою для всього світу, а, навпаки, ідеологія Блера є загрозою, а саме його війни за західні корпоративні інтереси, війни за нищівний та руйнівний капіталізм».

Не Іслам керував світом останній 100 років,  протягом яких мали місце дві світові війни та багато інших більш дрібних. Не Іслам грабував ресурси Індії та Африки на протязі останніх 200 років,  внаслідок чого залишив їх послабленими, виснаженими, розшматованими та повними конфліктів. Не Іслам використовував збіднений уран в Іраку та білий фосфор у Газі. Не Іслам провів атомне бомбардування Хіросіми та Нагасакі. Не Іслам дивися з байдужістю на те, як заможня еліта все багатшала,  в той час як біднота у всьому світі ставала ще біднішою».

«Намовляння Блера на Іслам – не більше ніж як невдала спроба відвернути увагу не лише від його власного деструктивного минулого, але й і спроба відвернути увагу від капіталізму, який він так любить, його зажерливість, а також спроба відвернути увагу від нав’язливої ідеї капіталізму скрізь нав’язувати свою волю іншим із зброєю в руках». В той час як люди все більше та більше розпізнають істину суть «свободи та демократії», в ісламському світі все більше людей закликають до Халіфату та Ісламській альтернативі як подолання світової катастрофи, яка виникла внаслідок глобального капіталізму».

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
www.hizb.org.uk

Головне меню