Мітинг проти спроб Мушаррафа

Британія
Друкарня

Мітинг проти спроб Мушаррафа, який продав доктора Аафі, Афганістан та Пакистан, повернути собі владу (12:00 субота 2 жовтня)

Лондон, 28 вересня 29010 року – Люди з усіх кутів Великобританії цієї суботи (12:00, 2 жовтня 2010 року) будуть протестувати у місці проведення зборів, які влаштовує колишній диктатор Пакистану Первез Мушарраф з метою відновлення своєї політичної кар’єри шляхом нового проекту – «Ліга Мусульман Усього Пакистану».

Таджи Мустафа, медіа-представник Хізб-ут-Тахрір у Британії сказав: «Мета нашого мітингу проти Мушаррафа прозора: Викрити Мушаррафа, який є рабом Америки не менш ніж Зардарі, якого він намагається замінити. Він той, хто продав док. Аафію Сиддики Америці, той, хто підтримав Америку у її війні проти мусульман Афганістану, той, хто виконував вимоги Америки у Вазірістані та Червоній мечеті, той, хто заправляв паливом військові підрозділи у Пакистані,  той хто дозволив введення спецслужб США (ФБР, ЦРУ, Blackwater-Xe та ін.) у Пакистан.

«Не дивно, що Мушаррафа для мусульман Бірмінгему представляє депутат парламенту Халід Махмуд, який підтримував війну в Іраку та Афганістані та застосування жорстких антитерористичних законів»

«Останні два роки Мушарраф вів спосіб життя міліонера у Лондоні, часто буваючи у розкішних ресторанах та готелях, що не по кишені більшості генералів на пенсії. Не дивлячись на це, деякі люди вважають, що він менш корумпований аніж Зардарі аба Наваз Шеріф».

Пакистан не має потреби у старих перепрацьованих корумпованих рабах Америки а Британії –  хай будь вони демократи або диктатори, які експлуатують людей, ігноруючи їх потреби, та пригнічуючи їх».

«Пакистан потребує нового уряду та нової системи: Пакистан має потребу в Халіфаті, який захистить його від подібних до Зардарі та Мушаррафа та запропонує людям справжні зміни та справжню справедливість під егідою Ісламу».

Примітки для журналістів:

Мітинг буде проходити о 12:00 о суботі 2-го жовтня 2010 року у місці виступу Мушаррафу перед членами своєї партії. Адреса: The New Bingley Hall, 1 Hockley Circus, Birmingham B18 5BE

Хізб ут-Тахрір Британія
+44(0)7074-192400
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
www.hizb.org.uk

Головне меню