Мусульмани проводять демонстрації на підтримку протестів проти прозахідних диктаторів

Австралія
Друкарня

31 січня 2011 року Сідней, Австралія. Більше ніж 200 осіб взяло участь у демонстрації, яку влаштувала Хізб-ут-Тахрір у Західному Сіднеї на підтримку останніх протестів у Єгипті, Тунісі та інших країнах ісламського світу. Доповідачі та протестувальники оголосили декілька ключових моментів:

1. Підтримка хоробрих мусульман, які протистоять деспотичним режимам в Ісламському світі.

2. Звинувачення режиму Хосні Мубарака та інших режимів у регіоні в прислуговуванні західним колоніальним державам, таким як Америка, Британія та Франція. Правителі цих країн ісламського світу протягом тривалого часу застосовували до своїх народів репресії та заперечували їх нагальні економічні та людські потреби.

3. Застереження мусульман від того, щоб вони не були обмануті оманливими змінами, такими як зміна осіб або косметичні змінення у режимі. Це те, до чого стануть прагнути західні уряди для запобігання правильним протестам та здійснення свого політичного та економічного мертвого хапання стосовно ісламського світу.

4. Вимога реальних змін, суть яких полягає у повному скасуванні політичної системи та заміни її на ісламську систему правління, яка втілюється у державі Халіфат.

5. Система Халіфату відповідає віруванням, цінностям та історії народів ісламського світу, і вона далека від колоніального раболепства, здатна забезпечити нагальні протреби усіх людей, як мусульман так і немусульман, а також здатна запровадити справедливе стосовно до усіх законодавство.

6. Беззастережне осудження західного втручання до ісламського світу. Вимога до Америки та Британії припинити використовувати ісламський світ як імперіалістичний придаток. Вимога до Австралії припинити сліпо підкорятися цим державам у їх жорсткій та вульгарній нелюдській зовнішній політиці.

Демонстранти вигукували гасла та несли плакати, з числа яких були наступні:
«Мубарак, забирайся геть до Вашингтону!»
«Мусульмани відрекаються від диктаторів, яких підтримував Захід!»
«Час для справжніх змін! Час для Ісламу та Халіфату!».

Медіа Офіс
Хізб-ут-Тахрір в Австралії
31 січня 2011р.

Для додаткової інформації і коментарів, звертайтеся до Усману Бадар, медіа- представникові Хизб ут-Тахрір в Австралії, на сайті Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або по телефону 0438 000 465. Також додаткова інформація міститься на сайті: www.hizb-australia.org.

Головне меню