Пав тиран і західні лідери одразу ж зреклися його

Австралія
Друкарня

Субота, 12 лютого – Беручи приклад заяв, які пролунали у США та Європі, офіційні особи Австралії схвалили уход з посади Хосні Мубарака. Кевін Радд та Джулія Бішоп, міністри закордонних справ фактичного та тіньового уряду відповідно виразили підтримку народу Єгипта та схвалили демократичні зміни.

«Австралійський уряд схвалює мужність єгипетського народу, і ми сподіваємось на співпрацю з владою Єгипта у питанні подальшого розвитку єгипетської демократії» - заявив Кевін Радд. Джулія Бішоп виразила подібні почуття, заявивши:  «Народ Єгипту отримав історичну можливість прямувати до відкритої та демократичної системи правління. Коаліція підтримує прагнення єгипетського народу до більшої свободи та толерантності».

Усман Бадар, медіа-представник Хізб-ут-Тахрір в Австралії заявив стосовно цього:

«Західні лідери почали практикувати нове лицемірство. Їх брутальна позиція викликає відразу. Після того, як вони підтримували диктаторів в ісламському світі, також і Хосні Мубарака протягом десятиріч, сьогодні вони змінюють свій колір та свою позицію, намагаючись показати, що вони разом з народом».

«Західні офіційні особи можуть казати усе, що їм заманеться, але ніхто не забуде те, що записано у задвірках історії. Ніхто не забуде те, як вони підтримували диктаторів подібних до Мубарака з метою забезпечення безпеки своїм економічним та політичним інтересам. Ніхто не забуде про десятиріччя дипломатичних та військових зв´язків з цими диктаторами. Також ніхто не забуде про мільярди доларів фінансової «допомоги», наданої деспотам. Ніхто не забуде про мільйони життів, придушених репресіями та крайнім зубожінням під владою прозахідних тиранів.

«Якщо Кевін Радд та Джулія Бішоп щирі у своїй підтримці народів проти тиранії та пригнічення, вони повинні негайно покласти край австралійській зовнішній політиці, суть якої полягає у рабській покорі іноземним силам, подібних до США, та систематичній експлуатації слабких націй. Вони можуть розпочати з припинення свого незаконного вторгнення до Афганістану та втручання до таких країн як Індонезія та Пакистан».

Медiа-офiс
Хiзб-ут-Тахрiр в Австралii
12 лютого 2011                             
E: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт Хизб ут-Тахрир: www.hizb-ut-tahrir.org    
Медиа-Офис: www.hizb-ut-tahrir.info

Головне меню