Конгрес США приймає ката Гази, і це недивно

Америка
Друкарня

Прес-реліз

Після подій 7 жовтня 2023 року США мобілізували військово-морські сили, щоб гарантувати те, що Ісламська Умма не стане втручатись в криваві події, які відбуваються в Газі, а також щоб підтримати своїх агентів в регіоні — правителів мусульманських країн, які зупиняють наші армії від дій, побоюючись, що ті встануть на захист своїх братів в благословенній Палестині.

Кровопролиття в Газі триває вже десять місяців, а принижені і ганебні правителі мусульман не дозволяють своїм озброєним силам прийти на допомогу, щоб єврейське утворення за підтримкою Америки змогло завершити свої злочини проти беззахисних жінок, дітей і чоловіків в Газі.

Після завершення цієї брудної місії — або майже завершення — Америка запросила до себе «ката Гази», ката дітей, щоб винагородити його за огидні вчинки, і зустріла його з почестями як героя. Він виступив перед Сенатом на їх мові, не запинаючись, адже вони належать до однієї нації. Газета «The New York Times» описала це так: «Він виглядав як американський президент, який говорить промову про стан справ в країні. Нетаньяху в своїй промові знайшов місце для похвали міцних відносин між США та «Ізраїлем». Під час свого виступу він прагнув зобразити війну як битву між добром і злом, між цивілізацією і дикунами».

Так, війна дійсно іде між добром і злом. Добро притаманне Ісламу і мусульманам, про що свідчить Господь світів; добро — не в омані і брехні катів і тих, хто стоїть за ними. Всевишній Аллах сказав:

كُنْتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللهِ وَلَوْ آمَنَ أَهْلُ الْكِتَابِ لَكَانَ خَيْراً لَهُمْ مِنْهُمُ الْمُؤْمِنُونَ وَأَكْثَرُهُمُ الْفَاسِقُونَ

«Ви є кращою із общин, яка з’явилась на благо людства, наказуючи робити схвалюване, утримуючи від засуджуваного і віруючи в Аллаха. Якщо б люди Писання увірували, то це було б краще для них. Серед них є віруючі, але більшість із них — нечестивці» (3:110).

Якщо б Ісламська Умма не була підкорена прозахідним маріонетковим режимам, то усе людство побачило б добро, засноване на божественному Одкровенні, навіть по відношенню до тих катів, які колись знайшли притулок в Халіфаті, рятуючись від переслідувань європейських хрестоносців. Зарозуміла промова ката Гази в самому серці західного світу і його хизування перемогою над мусульманами — з причини відсутності лідера Умми — свідчить, що саме Америка приймає рішення, використовуючи свою військову, політичну та інформаційну підтримку. Незаконне єврейське утворення на наших землях — це лише інструмент для придушення мусульман, це передова військова база в самому серці мусульманських країн, звідки наносяться удари по усім, хто бажає вийти з-під іга рабства і колонізації. А цей кат — усього лише шакал, який зображає із себе лева.

Американському народу слід зрозуміти, що підтримка їх урядом ката Гази є фактичною співучастю у вбивстві невинних людей; це підлість, яку повинні засудити усі люди. Американський уряд надає усе необхідне своєму найманому вбивці, а потім він покладе на нього усю відповідальність, якщо він не справиться з задачею або викриє замовника.

Громадськості слід усвідомити, що Іслам, який їх правителі називають «тероризмом», є релігією Аллаха і повноцінним образом життя, який Всевишній Аллах вибрав для своїх створінь. Мусульмани на Заході повинні представити Іслам таким, який він є насправді, як альтернативу існуючому несправедливому світопорядку, а не втягуватись до несправедливої системи, беручи участь у виборах! Так ми виконаємо покладене на нас Всевишнім Аллахом зобов’язання і передамо Його послання, щоб позитивно впливати на американське суспільство, бажаючи йому усього найкращого — Ісламу, системи для життя, яку вибрав Всевишній Аллах для нас і для них. Ми не бажаємо , щоб американський уряд коїв злочини і підтримував злочинців.

ادْعُ إِلَى سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَجَادِلْهُمْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ

«Закликай на шлях Господа мудрістю і добрим увещеванням і веди суперечку з ними найкращим чином» (16:125).

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Америка
Четвер, 19 Мухаррама 1446 р.х.
25.07.2024 р.
№ 01/1446 х.