Хізб ут-Тахрір проводить в Америці щорічну конференцію, приурочену до розпаду Халіфату

Америка
Друкарня

В поточному 2024 році Хізб ут-Тахрір планує провести в Америці свою щорічну конференцію, приурочену до розпаду Халіфату під назвою «Газа: Кризи і рішення — роль мусульман в Америці». Захід пройде в суботу, 21 Шаабана 1445 року по хіджрі, що відповідає 2 березня 2024 року.

Конференція буде включати в себе низку корисних лекцій, які висвітлюють історичні і політичні аспекти Благословенної землі (Палестини) і запропонує мусульманам, які проживають в Америці, шляхи допомоги в підтримці своїх братів і сестер в Газі.

На конференції буд зачеплена тема «100 лет без Щита» і представлений критичний аналіз минулого сторіччя, висвітлюючи репресії і жорстокість проти мусульман і людства у цілому. Також буде розглянута тема «Палестина: не розказана історія!», яка пропонує глибоке дослідження наслідків амбіцій колоніальних держав і наслідків створення і підтримки сіоністської колонії на Благословенній землі (Палестина), розкриваючи роль зрадницьких правителів мусульманських країн і вплив колоніальної політики на Ісламську Умму.

Одним ключових питань, яке буде розкриватись на конференції, пов’язане з обговоренням кращого майбутнього — відродження Ісламської Умми, її величі, яка міститься в її вірі і багатих ресурсах, а також важливості об’єднання заради звільнення. На конференції буде підкреслена важлива роль мусульман, які проживають на території Америки в діяльності по заклику до об’єднанню зусиль для подолання історичних і сучасних викликів. Ця конференція запропонує унікальний погляд на історичні події і поточні геополітичні проблеми, пропонуючи мусульманам в Америці шлях рішення цих криз.

Приєднуйтесь до нас і розділіть нагороду Аллаха разом з нами.

21.02.2024р.

Головне меню