Датський уряд заявляє, що Іслам для них є проблемою

Скандинавія
Друкарня

Вибори у Фолькетінг проходять у Данії раз на чотири роки, і менше аніж за рік до наступних виборів почався новий сезон політичного полювання.

8 жовтня 2018 р. міністр по імміграції та інтеграції Данії в інтерв’ю датській газеті «ВТ» заявила: «Життя згідно з Ісламом — це проблема». Вона підкреслила, що доки ти живеш у Данії, ти повинен керуватись датським образом життя. Вона також з критикою висловилась про те, що мусульмани не сприймають ставити під сумнів Пророка ﷺ і що їм не можуть бути запропоновані «спеціальні умови». У той же час вона черговий раз здійснює атаку на Коран і Шаріат.

Парадокс полягає у тому, що міністр після заборони нікабу, прийняття закону про імамах та програми по ліквідації так званих гетто («паралельні спільноти»), заявляє, що «ми не можемо приймати закони, які розрізняють  людей».

У зв’язку з цим треба зазначити наступне:

Боротьба з Ісламом є сталою політикою у Данії вже на протязі тривалого часу, із застосуванням заборон та примушень у якості обраних заходів. Політична еліта Данії намагається обманути і залякати мусульман, щоб ті інтегрувались у західний образ життя. Свою політику вони проводять під приводами опору соціальному контролю держави і конфліктів, пов’язаних з захистом честі. Не говорячи вже про їх нездорову увагу до мусульманських жінок.

Міністр по імміграції та інтеграції почала іще одну підлу атаку на Іслам, яка позбавлена будь-якої форми легітимності,оскільки вона і датські політики є найбільш ненависною спільнотою у відношенні жінок в ЄС, де широко поширена культура зловживань та правопорушень. І ось це «звільнення» вони пропонують мусульманкам?

Спустошений образ життя, який датський уряд намагається нав’язати мусульманам, також є рецептом нещастя, психічних захворювань та розбещеності родин.

Західна культура з усіма її кризами та колоніалізмом є найбільшою проблемою для людства. З іншого боку, ісламський образ життя — це рішення і порятунок від соціальних лих. Тому ми у Хізб ут-Тахрір беззастережно продовжимо надихати мусульман до непохитної прихильності Ісламу як до всеохоплюючого образу життя та правовій системі. Також ми не припинимо закликати немусульман до нашої релігії з метою звільнити їх від оков невір’я за допомогою Ісламу.

Мусульмани усіх поколінь (жінки і чоловіки) володіють глибокою переконаністю у цінностях та образі життя Ісламу.  Вони ніколи не відмовляться від цього, незважаючи на масштаби нав’язуваного соціального контролю датською державою та тих масових кампаній під гаслом «рівність і права». Причина цього полягає у тому, що Іслам є істиною, яка дає людям щастя, справедливість і гармонію у громадських відносинах.

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Скандинавії
№ 01 / 1440
Вівторок, 29 Мухаррама 1438 р.х.
09.10.2018 р.

Головне меню