Скандинавія

Дивним героїзмом два літніх мусульманина запобігли боягузливій спробі скоїти чергове масове вбивство мирних мусульман під час богослужіння у суботу, 10 серпня 2019 року, у Норвегії у передмісті Осло.

Усі люди рівні! Вони повинні користуватись однаковими правами на освіту та працевлаштування незалежно від статі, релігії, політичних переконань або раси. Будь-яка конституція гарантує кожному право на самовираження, а свобода вираження своєї думки незаперечна у західному суспільстві, за винятком однієї групи — мусульман!

بسم الله الرحمن الرحيم

Знову почалися нападки на Іслам і на мусульман в останні тижні. Причиною цього є агресивні висловлювання з боку ЗМІ і політичних кіл всіх мастей.

Бер Мюллер, у зв’язку з вашими заявами відносно форуму, присвяченому окупації Афганістану, проведення якого заплановано від егідою ХТ, відзначимо, що ваша реакція на повідомлення щодо проведення подібного форуму не примусили себе довго чекати та швидше нагадувала політичний пресинг, що зовсім не пасує для відповідальної особи.

У зв’язку  із звинуваченнями на наш бік через очікуваний форум, який присвячений питанню окупації Афганістану, звертаємося до вас з відкритим листом.

Головне меню