Вітання з благословенним святом Ід аль-Адха (Курбан-байрам) 1433 р.х.

Хізб ут-Тахрір в Україні
Друкарня

З іменем Аллаха, Милостивого і Милосердного. Хвала Аллаху, Господу світів, благословення та мир Пророку Мухаммаду, його родині, сподвижникам та тим, хто послідував за ним!

Хізб ут-Тахрір в Україні вітає усіх мусульман з благословенним святом Ід аль-Адха (Курбан-байрам), який настав 10 Зуль-Хіджа (26 жовтня). Ми просимо Аллаха, щоб Він зробив бездоганним вчинений паломниками хадж та прийняв наше жертвоприношення.

Ми також просимо Всьевишнього порадувати ісламську Умму Своєю допомогою та благословенням, і зробити реальністю сьогоднішнє щире бажання мусульман жити згідно законам Ісламу у затінку єдиної держави Халіфат. Воістину, не за горами той день, коли стяг Посланця Аллаха ﷺ буде підноситися над благословенною землею мусульман. Адже якщо Аллах та Його Посланець пообіцяють щось, то це, без сумніву, відбувається.  

О Аллах, Умма Мухаммада ﷺ прокинулася! Не дивлячись на довгі роки приниження та немічі, вона усвідомила, що піднесення та велич можливі лише в Ісламі. Мусульмани без страху, відкрито виступили проти тиранів, які пригноблювали свій народ. Диктатори скидаються один за одним, займаючи відведені їм місця на смітнику історії. Весь світ приголомшений стійкістю та відданістю мусульман до своєї релігії. Ми просимо Аллаха, Субханаху ва Тааля, нагородити терпінням та чітким розумінням мусульман. Щоб їх жертви та кров не були даремними. О Аллах, не дай їм обдурити себе, не дай ворогам Ісламу скористатися плодами революцій!
 
О, Всемогутній Аллах, вшануй нас у найближчому майбутньому справедливим та праведним Халіфом, який керував би Уммою на основі Корану та Сунни Посланця Аллаха ﷺ. На Тебе ми сподіваємося та на Тебе покладаємо надію.
 
Ід Мубарак! Курбан байрам Мубарек олсун! Нехай Аллах буде вдоволений вами.

П'ятниця, 10 Зульхиджа 1433
26 Жовтня 2012

Головне меню