Хізб ут-Тахрір в Україні проведе Міжнародний форум

Прес-релізи
Друкарня

 Ми є свідками присутності в інформаційному полі сильнішого антиісламського фону та огульних звинувачень мусульман у серйозних злочинах.

На тлі відсутності у суспільстві об’єктивної інформації про ісламські громадсько-політичні організації, з боку влади, політичних організацій та ЗМІ відбуваються спекуляції такими поняттями як «ісламський екстремізм» та «ісламський тероризм».   

Міжнародна ісламська політична партія Хізб ут-Тахрір найчастіше за усе опиняється у центрі подібних спекуляцій, що врешті решт призводить до жорстоких та цілком необґрунтованих  репресій  по відношенню до її членів у ряді країн.

Виходячи з цього,ми прагнемо зруйнувати оманливі стереотипи про діяльність Хізб ут-Тахрір, відкрито та публічно розповісти про себе та свою роботу, щоб розвінчати нав’язані суспільству міфи про нашу організацію.

У зв’язку  з цим, Інформаційний офіс ісламської політичної партії Хізб ут-Тахрір в Україні при підтримці Центрального Інформаційного офісу партії (м.Бейрут, Ліван) планує провести міжнародний форум під назвою:

 «ІСЛАМСЬКИЙ ЗАКЛИК НА ПОСТРАДЯНСЬКОМУ ПРОСТОРІ ТА ХІЗБ УТ-ТАХРІР: РЕАЛІЇ ТА ВИКЛИКИ».

У межах форуму планується: представити для громадськості цілі та завдання партії, розповісти про її діяльність у світі та на пострадянському просторі, також надати журналістам та експертам можливість поставити питання офіційним представникам партії із різних країн.

Також, на базі форуму відбудеться круглий стіл для правозахисників та експертів під назвою «РЕПРЕСІЇ ПО ВІДНОШЕННЮ ДО МУСУЛЬМАН НА ПОСТРАДЯНСЬКОМУ ПРОСТОРІ – РЕПРЕСІЇ ЗА ПЕРЕКОНАННЯ», у межах якого планується обговорити проблему масштабних утискань мусульман у країнах СНГ.

У форумі планується участь громадських та релігійних діячів, правозахисників, представників органів влади, мусульманських громадських та політичних організацій, а також експертів із різних країн.

Захід буде проходити 7-8 жовтня 2013р. у м. Сімферополь АР Крим.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Україні

По усім питанням звертатися:  
Інформаційний офіс Хизб ут-Тахрір в Україні
Тел.: (+38-099)-50-333-53;
Ел.пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт-візитка форуму: http://forum2013.hizb.org.ua/
Участь у форумі /Акредитація ЗМІ: http://forum2013.hizb.org.ua/

 

Головне меню