Привітання зі святом Курбан-Байрам (Ід аль-Адха) 1435 р.х.

Прес-релізи
Друкарня

Аллаху Акбар, Аллаху Акбар, Ля іляха ілля Аллах валлаху Акбар! Аллаху Акбар, ва лілляхіль-Хамд!

Шановні мусульмани України, Криму і всього світу!

Хізб ут-Тахрір Україна вітає вас із благословенним святом Ід аль-Адха! Хай Аллах прийме ваше служіння Йому. Ваше жертвоприношення і нехай із кров’ю жертвенної тварини підуть усі ваші гріхи – великі і малі, приховані і явні!

Коріння виникнення цього свята повертає нас до історії пророка Ібрахіма і його сина Ісмаїла, мир їм. Ця історія вчить нас непохитній вірі і підкоренню волі Аллаха, величезній богобоязливості і головне, - готовності жертвувати заради вдоволення Аллаха найціннішим, що є в житті людини.

У ці хвилини на території Сирії, нашого благословенного Шаму і центру земель Ісламу розігрується чергова трагедія Ісламської умми. Ворог людства і мусульман Америка зібрала коаліцію хрестоносців і напала на сирійський народ, який вже більше 3-х років самотужки протистоїть армії Асада, Ірану і його приспішникам.

В аналогічному пригнобленому положенні знаходяться мусульмани Бірми, Іраку, Палестини, Афганістану, Середньої Азії, Китаю, Росії, а з нещодавнього часу і мусульмани Криму. І тому ми повинні докласти максимум зусиль у справі повернення божественного керівництва Аллаха в життя Ісламської Умми і продовжувати жертвувати у цій справі своїм часом, зусиллями, волею і навіть життям! Сльози дітей Сирії, Палестини та Іраку; невинно пролита кров наших одновірців всього світу; біль, який доводиться відчувати нашим сестрам; ті страждання, які відчувають в’язні тиранічних режимів, - коли думка про ці речі для нас важливіше за власний добробут і коли мусульмани відчуватимуть відповідальність за все, що відбувається з їх братами і сестрами, будуть вдень і вночі працювати для змінення цього положення, - лише тоді прийде допомога від Аллаха!

Ми ще раз вітаємо усіх мусульман із благословенним святом. Хай Аллах прийме хадж наших братів і сестер, відповість на їх дуа, а головне – облагодіє усіх мусульман Раєм. Хай Аллах береже вас, любі брати і сестри, і нехай Він пришвидшить той день, коли Умма об’єднається під одним стягом, і тоді день Ід аль-Адха буде сповнений тільки радощами, веселощами, а головне – спокоєм у наших серцях за положення кожного мусульманина!

Всевишній Аллах сказав:

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ * بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«Того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає кому побажає. Він – Могутній, Милосердний» (30:4-6).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Україні
10 Зульхіджа 1435 р.х.
04.10.2014

Головне меню