Заміна Брахімі іншою особистістю ніяк не змінює положення

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Камаль Марджан, лідер партії «Ініціатива» в Тунісі, підкреслив серйозність пропозиції, яку йому було зроблено Генеральним секретарем ООН Пан Гі Муном, яка полягає у плані спецпосланця зі спільної роботи ООН та арабського регіону у відношенні Сирії. Він заявив, що він вирушить у початку найближчого тижню до Нью-Йорку для зустрічі з Генеральним секретарем, щоб обговорити деталі пропозиції.

Коментар:

Воістину, пошук іншої особистості, яка б узяла на себе задачу спецпосланця ООН Лахдара Брахімі у справах Сирії є кращим доказом провалу попередніх зусиль зі зриву революції у Сирії.

Слабкість ООН і Америки, що стоїть за ООН, встановити контроль над політичною ситуацією всередині Шаму і їх спроби загасити світло революції – усе це штовхає їх на постійні зміни планів і способів. Навіть в обличчях, у надії що вони переможуть у своїх злочинах. Однак їх вже спіткало розчарування в собі і у своїх спробах.

Воістину, наш народ у Шамі почав добре розуміти їх хитрість. І не очарує їх Камаль Марджан чи хтось інший, так само як і не зміг це зробити Брахімі. Людям стало зрозуміло хто справжній ворог, який стоїть прямо перед їх обличчями і намагається перешкодити у Сирії поверненню Ісламу до життя. Саме Америка дає «зелене світло» Башару вбивати людей, знищувати їх будинки і перекривати для них надходження засобів до існування. Правду сказав той, хто сказав: «Воістину, Америка і Захід опинилися у пастці з води, яка циркулює у повітрі. Їх плани руйнуються, а їх мова є їх мріями через ЗМІ. Неможливо звалити брехню на того, хто прийняв для себе опікуном Аллаха. Від Абд Аль-Азіза ібн Убайдуллаха, від аль-Касіма, від Абу Умами передається: «Сказав Посланець Аллаха, мир йому і милість Аллаха:

صَفْوَةُ اللَّهِ تَعَالَى مِنْ أَرْضِهِ الشَّامُ، وَفِيهَا صَفْوَتُهُ مِنْ خَلْقِهِ وَعِبَادِهِ، وَلَيَدْخُلَنَّ الْجَنَّةَ مِنْ أُمَّتِي ثُلَّةٌ لا حِسَابَ عَلَيْهِمْ وَلا عِقَابَ

«Краще (місце) на землі Аллаха Всевишнього (це) Шам, і в ньому кращі з Його творінь і рабів. Обов’язково зайде до Раю купка з моєї Умми без розрахунку над ними і без покарання».


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Усама аль-Маджрій - Туніс
23 Джумада ас-сани 1435 р.х.
23.04.2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_35356

Головне меню