Фейсал Касім: «Америка не наважилася на падіння режиму»

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

На офіційній сторінці журналіста Фейсала Касіма написано наступне: «Два тижні тому спитав представника Росії: «Чому ви оберігаєте сирійський режим?», на що він відповів: «Ми не оберігаємо його, навпаки це Америка не наважилася на його падіння».

Коментар:

Революція в Шамі увійшла в четвертий рік і тим самим проявила як очевидне те, що приховувалося. Те, що було один чи два роки тому неприйнятним і непереконливим, тепер стало тим, що саме собою розуміється.

Хізб ут-Тахрір іще у початку революції заявляв, що Башар Асад є американським агентом, який був приведений Америкою іще за посередництва його батька, що вона оберігає його правління у Сирії. У її інтересах було, щоб у неї знаходилися там приховані агенти, які були б прийняті людьми, щоб Америка могла проводити свою політику і політику її падчерки «іудейської держави».

Зараз сталося те, що вона не може знайти йому заміну, яка б задовольняла всю громадськість і носіїв революції. З милості Аллаха у відношенні цієї революції Шаму, політична свідомість носіїв революції зростає, і ця революція, скільки не триває – усе розкриває.

Так що пізно, Америко! Ти не встигнеш вже перемогти після цього дня в тому, щоб знайти агента для Сирії, який би задовольнив людей.

Поки репортери «Аль-Джазіри» тільки почали розуміти реальність, перше що вже скоро станеться – це зміна у політичному мисленні арабів, вони підуть в ногу з революцією Шаму і нададуть їй допомогу, з волі Аллаха.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Умму Анас аль-Макдісія
23 Джумада ас-сані 1435 р.х.
23.04.2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_35354

Головне меню