Аль-Азхар вимагає застосування шаріатського покарання за бандитизм

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Доктор Махмуд Азб, радник шейха аль-Азхара сказав, що інститут аль-Азхар вимагає, щоб держава і усі її інститути застосовували покарання за бандитизм у відношенні до кожного, хто чинить “терористичні” акти, вбиває невинних людей і закликає до усунення існуючої системи з її установами та безпекою, і завдає збитків інтересам народу.

Доктор Азб сказав по телефону програмі “аль-Хайят аль-Явм — життя сьогодні ”, що шаріат передбачає застосування покарання за бандитизм, для того щоб зупинити шкоду. Додавши, він сказав, що хоча існує багато законів, за допомогою яких можна відлякати “терористів”, але необхідно виконати і активувати їх, щоб вдарити залізною рукою по тих, хто піддається спокусі вбивати невинних людей і завдавати збитків інтересам людей (аш-Шурук).

Коментар:

Здається, що цей доктор, радник не читав слова Аллаха, де говориться:

أَفَحُكْمَ الْجَاهِلِيَّةِ يَبْغُونَ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ حُكْمًا لِقَوْمٍ يُوقِنُونَ ٥٠

Невже вони шукають суду часів невігластва?  Чиї рішення можуть бути краще рішень Аллаха для людей переконаних? (05:50)

Схоже, що цей радник не знає, що закон також передбачає покарання для тиранів, вбивці і співучасника вбивці, що зазіхнув на гідність людей!

Хто ж цей бандит, проти якого цей радник хоче застосувати покарання? Це терорист за мірками Америки чи за стандартами ООН? Чи, за твердженням його уряду, який узурпував владу, зазіхнув на честь і гідність людей?

Хіба можна тобі, раднику, вибирати те, що хочеш із законів для виконання і залишати інші закони, згідно з твоїми пристрастями і бажаннями твоїх панів американців та їх шісток?
Яке відношення маєш ти і твоя держава з цією владою до шаріату, щоб говорити про виконання цього закону, так немовби ця держава виконала усі закони шаріату і проґавила тільки цей?

Хіба ця держава, пане раднику, править ісламом, що ти вимагаєш від неї виконання цього закону, чому ж ти не вимагаєш виконувати інші закони шаріату, стосовно політики, економіки, соціальної системи та інших законів?

Що ж це за ігнорування і неповага до закону Аллаха? Яке ж обличчя повинне бути у цього лицемірства, яке задовольняє бажання правителя так, як він побажає, і продає свою релігію, це життя і наступне за життя іншого?

Істина говориться про вас, о розбійники, у словах Аллаха:

مَثَلُ الَّذِينَ حُمِّلُوا التَّوْرَاةَ ثُمَّ لَمْ يَحْمِلُوهَا كَمَثَلِ الْحِمَارِ يَحْمِلُ أَسْفَارًا بِئْسَ مَثَلُ الْقَوْمِ الَّذِينَ كَذَّبُوا بِآيَاتِ اللَّهِ وَاللَّهُ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ 

Ті, кому було доручено дотримуватися Таурату (Тори) і які не дотримувалися його, подібні до віслюка, який везе на собі багато книг. Як же кепське порівняння з людьми, які вважають брехнею знамення Аллаха! Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей.  (62:05)

Раднику, цей твій заклик обернеться проти тебе і твоїх панів, ми не погодимося з тим, що наші уми недооцінюються. В основі ти повинний був звернутися з цими словами до уряду Сісі і ляльки Америки, яка рухає її для вбивств мусульман і тероризування невинних людей в Єгипті, і тих, хто вимагає за своїми правами цілковитого повернення Ісламу до влади, без будь-яких упущень.
 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Саіфу-ль-Хак / Абу Фірас
01 Рабі ус-сані 1435 р.х.          
01.02.2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_32942

Головне меню