Сирійський режим здатний створити біологічну зброю

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Директор американської розвідки Джеймс Клеппер заявив у середу, що сирійський режим — який зараз міжнародні сили роззброюють від хімічної зброї — здатний створити в “обмежених масштабах” біологічну зброю, але досі такого створено не було.

Сказав генеральний секретар ООН Пан Гі Мун, у доповіді, представленій у вівторок у Раді Безпеки, що операція перевозу хімічної зброї з Сирії “уповільнюється без необхідності”, пояснюючи тим самим, що операція вивозу найбільш небезпечних хімічних речовин не закінчиться у термін до 31 січня.

Після чого додав, що він знає ситуацію про положення безпеки всередині Сирії як “безперечно організовану”, що “за оцінкою спільної операції” Сирія має “достатньо обладнання і матеріалів” для реалізації “забезпечення найшвидшої утилізації” матеріалів хімічної зброї.

Коментар:

1 — Воістину, міжнародна спільнота і контролюючий її захід опустилися до найнижчих рівнів. Як же ні, якщо вони навіть не ворухнулись після вбивств дітей, жінок і старих вибуховими бочками TNT, різними видами ракет і навіть після голодомору! Усе це не розворушило їх, разом з цілою купою їх гордовитих гасел про права людини і створеними міжнародними організаціями!!!

2 — Воістину, прагнення заходу видне з його промови, і усі ці “права людини” тільки для того, щоб грабувати багатства народу, пити кров людей безпосередньо або через своїх ставлеників, які бажають положення і задоволення пристрастей. Якщо буває вбито американського солдата-окупанта у бою, то це називається тероризмом, після чого можна вбивати сотні тисяч дітей, жінок і старих, на вашу думку?!!

3 — Захід скористувався кровопролиттям у Сирії для своїх цілей, і ми бачимо як ООН спрямовує флотилії для утилізації хімічної зброї, змушуючи сирійський режим віддавати цю зброю у страху перед потраплянням його до рук щирих мусульман і не рухає навіть пальцем, щоб зупинити сирійський режим від бомбардувань свого народу і катувань.

4 — Це реальність капіталістичної системи і її позиція. Ніколи людство не буде щасливим з цим світовим режимом, який оточив і душить його для того, щоб можна було висмоктати те, чим він зможе харчуватися.

5 — Світ, який горить у полум'ї і несправедливості капіталізму, радіє світовій праведній системі Халіфату, яка світить крізь темряву, розповсюджуючи добро і благо. Ця система береже людей і їх гідність, перемагає брехню, знищує тиранів людства своє гідністю і визволяє від несправедливості і жадібності людського рабства.

Спеціально для радіо Центрального медіа-офісу Хізб ут-Тахрір
Абу Бакр
1 Рабі ус-сані 1435 р.х.
01.02.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_32940

Головне меню