Російський Азабб: О люди, вони прагнуть до встановлення ісламського Халіфату

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що відновлення поставок зброї та боєприпасів до Сирії утворює істотний ризик того, що вона у черговий раз опиниться у ріках терористів, які знов прагнуть до встановлення ісламського Халіфату у регіоні.   

«Ми, природно, розмовляємо з нашими американськими партнерами про необхідність не допустити кроків, які будуть тільки заохочувати терористів до іще більшої активності у Сирії, та ж «Ісламська держава Іраку та Леванта» ставить мету не тільки захопити владу у Сирії, а ставить собі задачу утворити Халіфат в усьому цьому регіоні. Відновлення поставок зброї летальної та не летальної дії у цей регіон утворює додаткові ризики того, що ця зброя  опиниться не у тих руках», - приводить слова Лаврова РІА Новини.

Коментар:

Постійні заяви Лаврова із застереженнями про Халіфат та можливості його появи у Шамі нагадують нам про диявола аль-Акаби на ім’я «Азабб», який услід за тим як ансари дали клятву Посланцю Аллаха у тому, що у Медині буде виконуватись релігія Аллаха, неймовірно гучний голос почав кричати: «О люди осілі! Хіба вам потрібен чоловік, який порочить,  та сабейці разом з ним (тобто мусульмани), які зібрались, щоб воювати з вами?». Пророк же сказав: «Це диявол на ім’я Азабб аль-Акаба. Слухай, о, ворог Аллаха! Прийде час, і я тебе знищу».   

Паніка, яка охопила російського Азабба, відображає загальний панічний стан, який охопив лідерів невір’я та колоніалізму у Кремлі, Білому домі, Єлісейському палаці, на Даунінг-стріт 10, і доводить їх постійний страх щодо думки звільнення сирійського народу і усього регіону від кайданів колоніалізму та влади Заходу, що приведе до викорінення колоніального впливу та зміненню політичної карти регіону з подальшим повстанням проти наслідків угоди Сайкса-Піко.     

Загони, що б’ються у Шамі, повинні бути пильними та обережними стосовно змов, що плетуться проти них, і, особливо, щодо прийняття фінансової та військової  підтримки, як безпосередньо з боку Америки, так і з боку її агентів та союзників у регіоні. Вони також повинні розуміти, що ця підтримка не є безумовною та слугує виключно інтересам Заходу та його цілям. Тому необхідно зректися від Заходу та його інструментів, на чолі яких стоїть зрадницька коаліція з її огидним штабом.  

Варто відзначити характеристику, яку дає російський Азабб відносинам між Росією та США стосовно сирійського питання як партнерства між двома країнами, незважаючи на спроби обох сторін на початку революції демонструвати протилежні позиції для підсилення обману з метою здійснення на той час американських задумів за прикриттям російської позиції. Але благословенна революція обтяжила їх та виявила їх підступність та обман.

Наша відповідь російському Азаббу є такою ж, якою була відповідь нашого Пророка (мир йому та благословення) Азаббу аль-Акаби: «Слухай, о, ворог Аллаха! Прийде час, і я тебе знищу». Прийде неминучий час, коли Росія буде тримати відповідь перед державою Халіфату за свої злочини проти Ісламу та мусульман.


Для радіо Центрального інформаційного офісу  Хізб ут-Тахрір
Абу Басіль
02 Рабіъ ус-сані 1435
02/02/2014

Головне меню