Правителі Росії хапаються за свої голови

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

О вівторка 28 січня 2014 року, інтернет-газета «Сьомий день», повідомила наступну новину: «Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров сказав, що відновлення поставок зброї та боєприпасів до Сирії утворює ризики. Ця зброя знов потрапить до рук терористів, тому що вони у черговий раз налаштовані на встановлення ісламського Халіфату у цьому регіоні».

Російське інформаційне агентство «РІА Новини», цитуючи Лаврова, повідомляє: «Природно, ми говоримо з нашими американськими партнерами про необхідність уникати кроків, які сприяли б підвищенню активності терористів у Сирії, а також у таких мусульманських країнах, як Ірак та Шам».   

Лавров заявив, що «ці терористи не прагнуть до захоплення влади тільки у Сирії, вони прагнуть до Халіфату у регіоні і до відновлення передачі легкого озброєння та зброї масового ураження у регіон. Це утворює ризик, тому що ця зброя потрапить до чужих рук».  

Коментар:

Бухарі у своєму Сахіху передає: «Передають зі слів Абдуллаха ібн Аббаса, нехай буде задоволений ним Аллах, що Абу Суфян ібн Харб, нехай буде задоволений ним Аллах, повідомив йому про те, що Іраклій послав за ним, коли він супроводжував караван курайшитів. Вони займались торговими справами у Шамі, і це було у той час, коли Посланець Аллаха, нехай благословить його Аллах та привітає, уклав перемир’я з Абу Суфяном та (іншими) невірними курайшитами. (Абу Суфян разом зі своїми товаришами) прибув то імператора в Ілійу, де Іраклій, який перебував в оточенні шляхетних людей Рума, закликав їх до двору. Підізвавши до себе їх та свого перекладача, він спитав: «Хто із вас доводиться найбільш близьким родичем чоловіку, який стверджує, що він – пророк?». Абу Суфян сказав: - Я відповів: «Найбільш близьким із них до нього є я». Тоді він сказав: «Підведіть його поближче до мене, а його товаришів поставте у нього за спиною», і велів своєму перекладачу: «Скажи їм, що я буду питати його про того  чоловіка, і, якщо він збреше мені, нехай вони викриють його у брехні». І, клянусь Аллахом, якщо б я не соромився того, що потім вони стануть розповідати про мою брехню, то обов’язково сказав би про нього неправду!  Потім (Іраклій) задав мені про нього перше питання: «Яке його походження (і місце) серед вас?» Я відповів: «Він благородного походження». Він спитав: «Чи заявляв хто-небудь із вас дещо подібне раніше?». Я відповів: «Ні». Він спитав: «Чи був хто-небудь із його предків правителем?». Я відповів: «Ні». Він спитав: «А хто слідує за ним, шляхетні люди або прості?». Я відповів: «Скоріше прості». Він спитав: «Число їх збільшується чи зменшується?». Я відповів: «Збільшується». Він спитав: «А чи відступає хто-небудь із тих, хто прийняв його релігію,  через незадоволеність нею?». Я відповів: «Ні». Він спитав: «Чи доводилось вам звинувачувати його у брехні до того, як він заявив про те, про що заявив?». Я відповів: «Ні». Він спитав: «Чи не притаманне йому віроломство?». Я відповів: «Ні, але у нас з ним зараз перемир’я, і ми не знаємо, що він буде робити», і більше нічого не зміг додати до сказаного. Він спитав: «Чи доводилось вам битися з ним?». Я відповів: «Так». Він спитав: «І чим же закінчувались ваші битви?». Я відповів: «Війна між нами йшла з перемінним успіхом: він перемагав нас, і ми перемагали його». Він спитав: «Що він велить вам робити?». Я відповів: «Він говорить: «Поклоняйтесь одному лише Аллаху, не поклоняйтесь більше нікому поруч з Ним та зречіться від того, що говорили ваші предки», і іще він велить нам молитись, говорити правду, бути доброчесними та підтримувати зв’язки з родичами … Тоді Іраклій сказав: «Якщо те, що ти говориш мені – правда, то вони неодмінно захоплять землю, що у мене під ногами!».  
             
Правителі Росії краще усіх розуміють, що пролиття «крокодилових сліз» по старим, жінкам та дітям, які помирають у Сирії, а також їх ствердження про те, що вони дуже сильно переживають та намагаються зберегти інтереси Сирії, стабільність та безпеку народу Сирії, усе це усього лише брехня та обман, які вводять в оману.  

Реальна причина того, що правителі Росії схопились за свої голови, це те, що вони знають, що якщо побудується держава Ісламський Халіфат, то його безстрашна армія, яка, з воли Аллаха, ніколи не буде переможена, якщо захоче звернути гори, то зверне, стрясаючи їх трони. Потім зруйнує їх держави та зверне їм голови. А халіф неодмінно оволодіє тією землею, що у них під ногами …Тому вони роблять усе можливе, і не жалкують зусиль, щоб запобігти  побудові Халіфату.

Так плетіть же ваші інтриги та підступи так, як ви можете та бажаєте! Воістину, армія Халіфату уже скоро добереться до ваших країв, і ви отримаєте листа халіфа мусульман. Це буде лист від аміра правовірних - халіфа мусульман, до собак Росії, це буде відповіддю за те, злочини по відношенню до мусульман, це буде відповіддю, яку ви побачите, а не почуєте.     


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу  Хізб ут-Тахрір          
Мохаммад Абдуль-Малік
03 Рабиъ ус-сані 1435 р.х.          
03.02.2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_32988

Головне меню