Харірі дає зелене світло владі американо-іранського альянсу у Лівані схопити прибічників революції

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

О суботі, 25/01/2014, голова «Руху за майбутнє» Саад Харірі проголосив: «Сунніти нашої країни не бажають бути частиною війни Хізбалла та аль-Каіди».

Коментар:

Заява Харірі пролунала після того, як прийшов сигнал із Королівства Саудівська Аравія про необхідність прийняття участі з іранською партією в одному правлінні. І це після двох років настирливості, що «Рух за майбутнє» не стане приймати участь іранської партії в одному правлінні з ним доти, доки вона посилає своїх бійців вбивати народ Сирії! Так хіба іранська партія утрималась від пролиття крові сирійського народу, що Харірі та його рух відмовились від своїх позицій розділити владу?! Звичайно, ні, проте прийшов наказ,і усі позиції дешевіють у послушанні «Його Величності».

У минулому ми вже говорили, що однією із цілей США об’єднання саудівської групи в одне правління з іранською партією є забезпечення прикриття для влади та її органів у просуненні придушення прибічників революції у Шамі. Сьогодні виходить ця заява Харірі «у рахунок виплати», яка містить серйозні два послання:  

Перше: це вказівка на битву іранської партії з Аль-Каідою. І в цьому одне із його виправдань для наживи на крові сирійських революціонерів в загалом, які вийшли проти тирану. І іранська партія випередила його в тому, що розширила цільове коло. Вони проголосила, що її вороги головним чином – це такфірісти, щоб охопити Аль-Каіду та інші. У той час як Харірі зараз надає їй допомогу, обмежуючи війну у Сирії та Лівані лише на Аль-Каіду!    

Що ж стосується другого послання, то вона адресоване офіційним службам, якими володіє американо-іранський альянс у Лівані, про повноваження проливати кров кожного активіста в підтримку революції, доки його можна підозрювати у зв’язках  з Аль-Каідою.  

Тому, цим службам не залишається нічого як прикріпитися к одному із затриманих або бути чистим у своєму домі або у своїй машині вдалині від підозри на Аль-Каіду або одне із її відгалужень, щоб їх руки були розв’язані стосовно них. А потім розважальний канал «Майбутнє» Харірі доповнив, що поширення офіційної версії є практикою брехні. Хіба те, що трапилось нещодавно з шахідом Мазін Абу Аббас та шахідом Ібрахім Муайлік та затриманим Джамал Дафтардар і останнє – і це не останнє – з шахідом шейхом Умар аль-Атраш… і багато інших?!!

Це усе для того, щоб ви, о, праведні вільні мусульмани, знали, що нема у вас іншого помічника, окрім Аллаха та Його та ваших друзів із числа віруючих. І ми, діти Шаму, маємо право повторити гасло наших братів у Сирії «О, Аллах! Нема у нас нікого окрім Тебе, о, Аллах!».


Спеціально для радіо Центрального медіаофісу Хізб ут-Тахрір
Ахмад аль-Къаса голова медіаофісу Хізб ут-Тахрір у Лівані
03 Рабіъ ус-сані 1435
03/02/2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_32987

Головне меню