Звернення Керрі мрії перед світанком

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Заступник держсекретаря США та експерт з Близького Схожу Уільям Бернс чітко вказав, що «президент Америки Обама наполягає на досягненні великого прориву у процесі мирного врегулювання на Близькому Сході, перед завершенням його нинішнього строку… «Кудс аль-Арабі».   

Коментар:

1 - Адміністрація США намагається усіма силами довести свою присутність у регіоні, хоча б навіть для ілюзії, оскільки вона усвідомлює відмову єврейською структурою від будь-яких угод, в яких є поступки, відмова від поселень, землі і святинь, і виступають проти їх концепції безпеки. Однак євреї хочуть гарантії і поступки від іншої сторони, хочуть здійснення безпеки і військової присутності, а також хочуть визнання єврейського строю, щоб єврейські лідери усвідомили, що ця структура є слабкою геостратегічно. Адже у цієї структури немає демографічного майбутнього, географічного положення, немає також економічної і військової потужності, ця структура є важким тягарем для її опікуна, яким є Захід, і цей тягар не бажає рішення проблем.

2 - Правителі регіону в наших країнах стали занадто слабкі, щоб вирішити будь-яку проблему, не кажучи вже про землю вознесіння. Палестина стає бомбою для кожного, хто наближається, особливо у світлі руху умми, коли вона стала відмовлятися від правителів і їх політики, і тоді, коли розкрилося їх служіння невірному Заходу. Тому вони знаходяться між двох вогнів; вогонь їх панів, які наказують їм робити поступки і зради, і вогонь умми з під землі, яка стрясається під їх ногами; вони знаходяться на краю прірви, у яку вони швидко впадуть, якщо умма вийде на вулиці. Що ж тут говорити про таке питання, як питання Палестини з її землею і святістю, хто насмілиться з них вести переговори чи щось підписати.

3 - Адміністрація США стала нездатною планувати і бути провідною, вона у стадії слабкості, бездіяльності і невпевненості, її контроль послабшав, вона має нестачу ресурсів, вона не у змозі імпровізувати, що приведе її до поганого кінця.

4 - Земля вознесіння більше за призначенням, ніж увесь Захід, навіть коли він був сильний, історія є кращим свідком у цьому. Тоді що ж говорити сьогодні, у той час, коли ми є свідками того, як умма знову відроджується і її відродження пов'язане тільки з істинним Ісламом. Умма не поклонилася нікому, окрім Аллаха, вона відмовляється бути служителями будь-кого, окрім армії Ісламу в державі Ісламу — Халіфаті. Ця держава поверне уммі її славу і нові відкриття за допомогою армії, яку очолить правитель правовірних, і справдяться слова Посланця Аллаха ﷺ: «Іудеї битимуться з вами і ви переможете їх. Тоді навіть каміння буде говорити: о мусульманин! Ось за мною іудей — вбий його».
 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Хасан Хамдан (Абу-ль-Бараа)
11 Рабі ус-сані 1435 р.х.          
11.02.2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_33202

Головне меню