МІД Катару: ми з «ізраїлем» брати

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Сайт alarab.net передав новину під заголовком: «МІД Катара: ми с «израїлем» брати».

У повідомленні говориться: «Міністр закордонних справ Катару Халід бін Мохаммед Аль-Аттія описав стосунки його країни з ізраїлем «братськими» у своїй заяві під час його участі у конференції по міжнародній безпеці, яка завершилась у Мюнхені, Німеччина, на цьому тижні».  

І також ізраїльський журналіст Рафаель Ерен у своїй доповіді на сайті «Таймс Ізраїля» заявив, що міністр закордонних справ Катару тепло та тривало пожав йому руку навіть після того, як дізнався, що він ізраїльтянин.

Ерен, опинившись у захопленні від реакції катарського міністра, відповів: «звичайно, ми брати».   

Коментар:

Подібні заяви з боку катарського МЗСу не є чимось дивним та прикрим, незважаючи на його крайню нахабність. Правителі  Катару, як і інші правителі, погодились бути у першому ряду по ворожості до Ісламу та мусульманам.
Тому, нема нічого незвичного для влади Катару у проголошенні таких заяв, як:

- Дозволили встановлення військових баз США у Катарі.
- Допустили існування ізраїльського торгового центру у Катарі.
- Дозволили відкриття церкві у Катарі.  
- Робота по придбанню пакетів акцій деяких американських та європейських збанкрутілих банків, щоб порятувати їх від краху.
- Проведення міжнародних та регіональних конференцій, в яких на порядку денному плетуться зрадництво та змови проти Сирії, Палестини, Судану та ін.  

Прийде той день, коли Халіф мусульман стягне з подібних МЗСу Катару та його братів із числа євреїв та не євреїв за їх зрадництва. Це у цьому світі, а покарання майбутнього життя більше та триваліше.  


Спеціально для радіо Центрального медіаофісу Хізб ут-Тахрір                            
10 Рабіъ ус-сані 1435
Абу Іса 10/02/2014

Головне меню