Професор Аль-Азхару порівнює Сісі та Ібрахіма з Мусой та Харуном

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

08.02.2014 була отримана новина від  "Аль-Джазира.net", кульмінацією якого було описання головою  кафедри порівняльного фікху університету аль-Азхар міністра оборони Єгипту маршала Абд аль-Фаттаха Сісі та міністра закордонних справ Мухаммада Ібрахіма, що вони двоє подібні двом Посланцям  Аллаха Мусі та Харуну (мир їм обом).  

Сказав Саад ад-Дін аль-Гілялій, виражаючи співчуття родинам загиблих поліцейських: “Ніхто не може вигадувати, що накреслений Аллахом шлях повторюється, що хтось може іще раз прийти та сказати, що нема Ісламу, окрім того, що ми диктуємо вам, і нема релігії, окрім тієї, якій ми вас навчили”. Але Аллах визначив єгиптянам — стосовно Гілялі — бути тими, хто стоїть перед говорячими такі слова, щоб затвердити присутність цієї релігії повністю для Аллаха, як і наказав Аллах.  

Аллах шукає двох чоловіків — якщо слідувати словам голови кафедри порівняльного фікху в аль-Азхарі - “так само, як були послані два Посланця Муса та Харун”, після чого Гілялі додав, що “вийшли Сісі та Ібрагім, і ніхто із єгиптян не може вигадувати, що вони (єгиптяни) посланці від Аллаха Потужного Всемогутнього , і ніхто не знає воїнства твого Господа, окрім Нього”.

Коментар:

Бог з тобою, о, ісламська Умма, як же ти страждаєш! Бог з тобою, о, ісламська Умма, як же ти страждаєш! Бог з тобою, о, ісламська Умма, як же ти терпиш! Бог з тобою, о, ісламська Умма,тебе залишив як ближній, так і дальній! Вигадки на Аллаха вражають нас, наповнюються очі сльозами, коли чоловік, який називає себе вченим фікху, не знає, що вигадки на Творця введуть його назавжди до Пекла.  

وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللَّهِ كَذِبًا

«Хто може бути більш несправедливим  за того, хто навів  на Аллаха наклеп» (6:21)

Хіба не чув цей «Саад» крики тих, хто втратив своїх дітей в Єгипті?! Хіба не доходять їх крики до його слуху та зору?! Або у нього серце, яке не розуміє і вуха, якими він не чує!? Хіба не знає він, що шляхи, визначені Аллахом, повторюються і що Господь хапає потужною хваткою несправедливих людей і робить їх прикладом для тих, хто розуміє? Хіба він не знає, що потім несправедливих кидають у принизливі муки і їм не допоможе ані Сісі, ані Ібрагім, після чого їм говорять:


ذق إنك أنت العزيز الكريم

«Вкушай, адже ти — могутній, благородний!» (44:49)

Після цього, о, голова кафедри порівняльного фікху університету Аль-Азхар , Аллах ниспошле посланців та воїнів від Себе, які виженуть тебе та до тебе подібних та тих, хто стверджує, що вони посланці. Одне покарання для того, щоб ви побачили знамення Аллаха шлях визначений Їм у цьому світі.

Горе вам від Аллаха... горе вам, о, урядові вчені!

Аллах, дай нам силу розвінчати брехню та відхилення тих, хто їх застосовує ... О, Аллах, хто глузує над твоєю релігією та продав її за копійки, вбий його як Ти вбив діда Ібн Кайса і як Ти знищив вклади Ібн Азара, а також їх партії!!

О, Аллах! Підніми наші прапори вище прапорів лицемірів,  нашу волю вищу їх волі, нашу міць вище їх міці і наше слово вище їх слів! О, Аллах, зроби їх справу відсталою і їх кінець близьким.  


Спеціально для радіо Центрального медіа-офісу Хізб ут-Тахрір
Ваша сестра Рейхана ль-Джанна
11 Рабіъ ус-сані 1435 р.х.
11.02.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_33197

Головне меню