Не обдурюйтеся тим, що говорять їх вуста, а дивіться на їх справи

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун у своїй доповіді заявив Раді безпеки про трагічне становище дітей у Сирії з причини громадянської війни, яка триває у цій країні вже майже три роки, описуючи це тим, що “не вистачає слів, щоб описати ці страждання”. У цій доповіді він дорікнув “сторонам конфлікту ” у вчиненні правопорушень проти дітей.

Коментар:

Цікаво спостерігати, як ООН запропонувала цю доповідь 4 лютого, у той час як вона датується 27 січня, у зв'язку з підготуванням другого раунду конференції “Женева-2”, яку запропонували почати 10 лютого, що було у підтримку Америки для прикрашення заохочення прийняття конституції, як сказав Брахімі, після завершення першого раунду переговорів: “Хоча розрив між двома сторонами великий, усе ж є 10 точок дотику між ними, серед яких відмова від насилля і тероризму”, оскільки, за його словами, “обидві сторони відмовляються від цього”. Пан Гі Мун сказав у своїй заяві, що “повинно бути покладено кінець правопорушенням зараз же“ і закликає обидві сторони вжити усі необхідні заходи негайно для захисту і поваги прав усіх дітей Сирії.

Германська організація із захисту дитини “уорлд фішин” у свої заяві для міжнародної спільноти закликала посилити тиск на “ сторони конфлікту ” в Сирії для захисту прав дітей. Формується остання фаза із фаз змови по встановленню перехідного уряду, яка містить в собі продовження жахаючих звірств кривавого режиму, як прелюдія до встановлення режиму, який стане заміною Башару і створенню світської держави-агента, яка не буде відрізнятися від попередньої. Усе це для запобігання встановленню Ісламської Держави.

Ця доповідь охопила період з 15-го березня 2011 р. до 15 листопада 2013, тобто майже три роки. О Ісламська Умма! Три роки вони впритул не бачили цих звірств! До цього часу не бачили, починаючи з перших днів революції постійні злочини проти тих дітей, вбивства, катування і порушення прав! Досі вони не бачили, що ті діти сироти і не отримують освіти! Хіба геноцид хімічної атаки в Гуті, геноцид в Хомсі та інші геноциди не відбувалися на їх очах?! Хіба вони не ті, хто дозволив режиму Башара усе це? Хіба не вони дали йому термін після завершення терміну,  перемир'я після перемир'я, відправляючи місії для переговорів, які давали йому іще більше можливостей для збільшення кількості вбивств, знущань і злочинів, що врешті решт привело до загибелі шахідами 10 тисяч дітей! Нудотно також від того, що більшість яйцеклітинних правителів у країнах мусульман кидаються в обійми Америки і її помічників, замість того, щоб відправити свої армії на допомогу жителям Сирії і врятувати їх від правління тирана, вони відправляють послів на конференцію “Женева-2”, щоб вдатися до іще більшої змови проти Ісламу і мусульман. А після цього починають голосити і лити сльози про положення Шаму і його народу.

О наша ісламська Умма і наші люди в Шамі!

Невже ви не бачите підозрілої ролі і змови, які здійснюють ООН і міжнародна спільнота, які безсумнівні і не потребують тлумачення? Хіба не вони є основними винуватцями? Воістину, вони не охороняють нічого, окрім своїх інтересів і того, що їм приносить прибуток, не дивлячись на їх слова, що мовляв вони зацікавлені в вас та в інших!

يَقُولُونَ بِأَفْوَاهِهِم مَّا لَيْسَ فِي قُلُوبِهِمْ وَاللّهُ أَعْلَمُ بِمَا يَكْتُمُونَ

«Вони говорять своїми вустами те, чого немає в їх серцях, але Аллаху краще знати про те, що вони приховують» (3:167)

І ось вони з цією доповіддю прирівнюють вас до злочинного сирійського режиму у той час як ви поранені, покладаючи на вас обох відповідальність за трагедію положення з вашими дітьми, назвавши у доповіді це обурливим. Воістину, вони хочуть цим примусити вас до прийняття конференції “Женева-2” і її рішення, пов'язані з твердженням що саме так завершиться конфлікт і трагедія! Чи вчините ви так? Воістину, вони не хочуть вам блага, а хочуть вашого преклоніння перед ними, а не перед Аллахом Міцним, Сильним:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَتُرِيدُونَ أَنْ تَجْعَلُوا لِلَّهِ عَلَيْكُمْ سُلْطَانًا مُبِينًا

«О ті, які увірували! Не беріть невіруючих собі у помічники і друзі замість віруючих. Невже ви хочете надати Аллаху очевидний доказ проти вас самих?» (4:144)

Вони не стануть карати цей злочинний режим, не будуть мстити за тих дітей, вдів і сиріт. Тільки держава Халіфат відсіче корінь несправедливості та гнобителів і зупинить змови пожадливих змовників. Так будьте стійкими у вимозі Халіфату, не продавайте пролитої чистої крові і не робіть ті звірства, вчинені проти вас і ваших дітей марними, які підуть без відплати через те, що ви приймете конференцію “Женева-2” і що відбуватиметься після неї.


Спеціально для радіо Центрального медіа-офісу Хізб ут-Тахрір
Умм Сухейб аш-Шамій
14  Рабі ус-сані 1435 р.х.
14.02.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_33279

Головне меню