Женевські переговори для того, щоб нав'язати рішення касетних бомб на революцію Шаму

Новини та коментарі
Друкарня


Новина:

Директор національної розвідки Джеймс Клеппер, який свідчив на засіданні комітету з розвідки у Конгресі США заявив, що угода, яка була укладена минулого року про позбавлення від хімічної зброї Сирії, дала президенту Башару аль-Асаду більш сильну позицію. І очевидно, тепер стало менше шансів у тому, що опозиція найближчого часу змусить його залишити владу. Клеппер також заявив, що уряд Асада скоріше за все іще довго залишатиметься при владі у відсутність дипломатичної угоди про формування нового перехідного уряду. Також сказав, що він очікує, що“ нинішня ситуація буде тривати іще довго... це застійне положення буде тривати, оскільки... ані режим, ані опозиція не зможуть досягнути вирішальної перемоги”.

Коментар:

Ця новина з'явилася у той час, коли тривали абсурдні рейди так званої Женевської конференції-2 і входження безплідних переговорів у подробиці і деталі. Але, не дивлячись на це, міністр брехні Імран Зубі, слуга Америки заявляє, що будь-яка досягнута угода буде представлена на референдум. У той час як правлячий американський режим у Дамаску продовжує — який є демократичним режимом — нав'язувати результати референдуму заздалегідь, жахом касетних бомб. Про ці бомби писалося жирним шрифтом на першій сторінці лондонської газети аль-Хаят “Дощ із касетних бомб на Алеппо”, більше ніж 140 касетних бомб на місто Дар'я. Статтю було оприлюднено у випуску за 03.02.2014.

Заява Клеппера розкриває, що переговори тривають і вони будуть тривати іще у багато етапів у Женеві, нагадуючи нам “ мирний процес ” у так званій проблемі Палестини і абсурдних переговорах з євреями, щоб прийти, нарешті, до нав'язування еврейсько-американського рішення ісламській уммі (а не лише на народу Палестини). Він також розкрив, що “політичне рішення” США, нав'язуване героїчному народові Сирії - це поступки референдуму касетних бомб, які зібрали свій врожай до Женеви і під час її проходження. У результаті такого референдуму пали тисячі шахідів, результатом цього страшного злочину, подібного якому світ іще не бачив, окрім злочину відомого як пожежа Риму руками імператора (Nero). Лідери коаліції є продуктом, виготовленим послом США Робертом Фордом, вони всього лише лжесвідки цих злочинів, на засіданні з послами американської злочинності в Женеві, і “масовка”, яку Америка використовує, щоб припинити революцію Шаму і запобігти побудуванню держави Халіфат.

Хіба не настав час щирих офіцерів з праведних синів Ісламу повстати у підтримку релігії Аллаха і знищити ці злочинні режими, які спостерігають за кровопролиттям у благословенному Шамі? Хіба не настав час повстати і дати присягу Халіфу, щоб він правив законами Аллаха і допоміг нашим стійким братам у Сирії, Палестині та в інших місцях?

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ

Аллах владний вершити Свої справи, однак більшість людей не відає про це. (12:21)


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Осман Баххаш офіційний представник Хізб ут-Тахрір
13 Рабі ус-сані 1435 р.х.          
13.02.2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_33265

Головне меню