Безпечний притулок або колонізація та ненависть хрестоносців?

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Агентство aljazeera.net повідомило 14.02.2014, що «Командуючий озброєних сил -  які, Євросоюз планує відправити до ЦАР (Центрально - африканська республіка) – зобов’язався утворити безпечну зону у частині міста Бангі, у той час як президент Франції Франсуа Орланд почав вимагати від Держсекретаря ООН Пан Гі Мун поквапитись з відправкою туди блакитних касок.

Філліп Понте – командир обмеженого французького контингенту, який Європейський союз має намір послати до ЦАР – сказав, що контингент буде нараховувати 500 осіб, які пробудуть у місці дислокації півроку,будучи у повній мірі готовими до надання допомоги у сфері безпеки.      

Він вказав на необхідність досягти озброєним силам конкретних результатів у найкоротші строки, вказуючи на те, що метою є утворення безпечної зони у регіоні, де люди будуть відчувати себе у безпеці».      

Коментар:

Міністр оборони Франції Жан-Ів Ле Дріан, під час інспекційної подорожі до табору французького озброєного контингенту до ЦАР, раніше підкреслював важливість військового втручання, заявивши, що «забезпечення безпеки в Африці – це забезпечення безпеки у Франції».

Воістину, присутність Франції у ЦАР не є нейтральною. Про це розповідає Ібрагім Осман, представник колишнього президента країни Мішеля Джотодія: «Мусульмани не хочуть присутності Франції тут. Торгівля золотом та алмазами складає 80% від розміру економіки країни у мусульман, і тому Франція тут заради встановлення контролю та надзору за нафтовими свердловинами та місцями здобичі урану». Після чого додав: «Французька преса не відображає істинне обличчя різанини та окупації. А друга важлива проблема – це християнізація мусульман за допомогою змішаних шлюбів, число яких продовжує зростати». Навіть  Amnesty International звинуватили міжнародних миротворців у нездатності запобігти етнічним чисткам у Центральній Африці. Також мусульмани Центральної Африки усвідомлюють роль Франції у їх країні і звинуватили французькі війська у  співпраці з християнськими ополченцями. На вулиці Бангі вийшли тисячі мітингувальників після вбивства трьох мусульманських ополченців від рук французьких солдатів.  

З кожним разом стає ясніше колонізаторська роль Франції у процесах чисток, геноциду та депортацій мусульман, щоб очистити країну для доступу до її великих багатств, щоб завершити хрестовий наступ у ненависті до мусульманам, вирізаючи та переселяючи їх.    

Поза сумнівів, що строк у півроку, який був озвучений для переконання у «безпеці!» доволі достатній для того, щоб звільнити країну від мусульман, протягом якого буде вестись різанина від рук християнських ополченців, які діють під носом у французьких солдатів і примушують мусульман рятуватись втечею із країни.

 Хіба трагедії мусульман не залишили б сліду у серці праведного командира мусульман як Муатасім, який піднявся на допомогу мусульманам і пригнобленим у різних частинах Землі, що було б честю у цьому житті та Раєм у наступному, а вдоволення Аллаха превище?!!

Сказав Посланець Аллаха ﷺ:

إنَّما الإمام جُنَّةٌ، يُقاتَل من ورائه ويُتَّقَى به

Воістину, імам це щит, за яким б’ються і яким захищаються.  

О, Аллах, наблизь встановлення Держави Другого Халіфату за методом пророцтва! О, Аллах, підсиль ним Іслам та його людей та принизь ним невір’я та його людей.  


Спеціально для радіо Центрального медіа-офісу Хізб ут-Тахрір
Абу Хамза
16  Рабіъ ус-сані 1435 р.х.
16.02.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_33328

Головне меню