Хто вони - охоронці євреїв, зрадники свого народу та крові шахідів

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Прем’єр-міністр Йорданії Абдуллах ан-Нусур заявив під час вечірньої сесії, яка відбулась о четвер ввечері у домі представника палати Мутаза Абу Руммана, що вимоги Палати представників під час їх сесії о середі, які складалися із 8 або 9 пунктів — є абсолютно неприйнятними для країни. Він додав, що шахід Зейтар був вбитий на палестинській землі... Ан-Нусур сказав: “Я не можу і не буду покладати на свого короля та свою країну більшого, навіть якщо куля прийде мені в голову”, - підкреслюючи у той же час, що уряд нічого не може зробити, перш ніж будуть результати розслідування вбивства судді Зейтар... Ан-Нусур додав, що погрози представників відкликати довіру почастішали в останні дні, і це не добре для них, а тому, нехай кожний займеться своєю справою. Він сказав, що Палата представників опинилась у неприємній ситуації між їх вимогами та її нездатністю блокувати, ми ж не відмінимо “Ваді Араба” і не станемо розривати стосунки з Ізраїлем! І між тим, ми не станемо відкликати свого посла, і не вишлемо їх посла, а зачекаємо результатів розслідування, і тільки потім розглянемо Дакаміса.

Коментар:

Досі питання про вбивство та смерть судді Зейтара хвилює вулиці Йорданії;

Кожний, хто підіймає стелю претензій — у виді висилки посла, розриву принизливих та ганебних угод, вимоги звільнити солдата-героя Ахмада Дакаміса та відкликати довіру до уряду - і тому подібних вимог із числа Палати представників дуже добре знають, що єврейське утворення та усе, що пов’язано з ним — червона межа для цього режиму, а не якісь благородніші представники країни або їх діти, як вони про це говорять та думають. Тому що ці представники насправді явились, щоб заспокоїти хвилювання людей на вулиці. Прем’єр-міністр відкрито проголосив перед деякими депутатами, міністрами та послами, які були присутні на зустрічі, що він не може і не буде розривати стосунки або видворяти посла, або вдовольняти будь-які вимоги депутатів, за якими стоїть весь народ Йорданії.

І дійсно, сили безпеки о понеділка силою розігнали демонстрантів, коли вони намагались добратися до посольства єврейського утворення. О п’ятниці сили безпеки перекрили усі дороги, які ведуть до єврейського посольства, що навіть деякі письменники сказали з болем: я у кожному провулку бачив колонну автомобілів безпеки та жандармських машин різноманітних видів, які оточили усі закутки, що ведуть до місця страйку; усе оточено міцним кільцем безпеки, щоб оточити місце страйку для запобігання якого-небудь прогресу або прориву у якості вищої міри безпеки планування та реагування!

Насправді, видовисько було дуже впливовим, воно сильно примусило відчути приниженість, коли я бачив, що влада зібрала усі види своїх сил безпеки під різноманітними назвами. Я не перебільшу, якщо скажу, що вона зібрала усі свої резервні сили, щоб спорудити захисний щит для цієї “ракової пухлини”, насильно імплантованої всередину нашого тіла!!! В усьому цьому величезний сигнал влади для нас, громадян: дипломатичний етикет зобов’язує захищати посольства, навіть якщо це відбувається за рахунок наших життів, а також, що її словник етикету не визнає і не закликає до захисту гідності або людського життя, не визнає думки народу і навіть свого суду!

Таким чином, цей режим підтверджує, що гідність його громадян, яка по суті і є гідність країни, або як вони говорять “червона межа”, за якою смерть або перемога для цієї країни, примушуючи боліти наші голови, а національні пісні та гімни вже наситили нас! І раптом виявилось, що усе це порожні слова, які не мають ані змісту, ані дійсності, коли справа стосується єврейського утворення. А якщо б справа стосувалась якої-небудь іншої арабської країни із країн Сайкс-Піко, то ми почули б та побачили зовсім інший розворот подій у виді закриття кордонів, відкликання послів, розриву стосунків, і можливо навіть більше цього. А ось з друзями, то врешті решт після цього буревію ЗМІ справа не до чого не прийде. Як це відбулось у випадку з пораненим поліцейським, який супроводжував туристичну делегацію євреїв, а вони взялись бити його, і того ж вечора вбивці ночували у своєму єврейському утворенні, виправдані у крові поліцейського!


Спеціально для радіо ЦМО і ут-Тахрір 17 Джумада аль-уля 1435
Хатsм Абу Аджмія (Абу Халіл) - Йорданія 18/03/2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_34368

Головне меню