Російський виклик передрікає швидкий розвал Америки та появу держави Халіфат

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Сергій Лавров заявив держсекретарю США Джону Керрі, що рішення про возз’єднання Криму з Росією перегляду не підлягає і повинно поважатись”, - Інтерфакс.

Коментар:

Незважаючи на те, що Америка та ЄС порахували рішення про вступ Криму до складу РФ анексією, яка порушує міжнародне право,а референдум, який відбувся у Криму — недійсним та незаконним. Незважаючи на звернення Білого дому про невизнання міжнародною спільнотою голосування, яке відбувається під тиском. Незважаючи на санкції стосовно деяких профільних російських чиновників, і, незважаючи на загрозу подальшої ізоляції Росії. Незважаючи на усе це, Лавров повідомив Керрі, що рішення про прийняття у склад Росії Криму є остаточним і повинно поважатись, що збіглося з взаємною відповіддю у виді санкцій. Це підтверджує, що анексія Криму для Росії — доленосне питання, без якого можлива війна за багатства конкуруючих капіталістичних країн наддержав, і через положення півострову, за допомогою якого можна контролювати судноплавні маршрути , а також наявність великої частки мусульман. Проте Росія не пішла б на цей крок, якщо б не два моменти:

По-перше: Америка на грані краху, і вона не здатна почати велику війну у будь-якому місці, щоб не прискорити цей крах, особливо коли ймовірність вирішення війни на її користь майже не існує. А якщо і зможе вирішити, то не зможе стало експлуатувати ці результати, і доказів цьому багато: Афганістан та Ірак тому яскраві приклади.

По-друге: прийшов час появи нової міжнародної сили (ідеологічної держави), яка стане суперничати за провідне місце на міжнародній арені. А мусульмани Криму та самої Росії стануть вістрям спису у боротьбі з Росією, і свідоцтв про страх Росії перед Халіфатом багата кількість. Вони проявляються в утисканні мусульман та їх вбивстві у країнах, які підкоряються їй. На додаток до її величезної ролі у підтримці злочинця Башара у його війні проти революції благословенного Шаму, метою якої є поховати проект, що страшить Росію, Америку та увесь світ.


وَيَمْكُرُونَ وَيَمْكُرُ اللَّهُ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ

«Вони хитрували, і Аллах хитрував, але адже Аллах Найкращий із хитрунів» (8:30).


Спеціально для радіо ЦМО Хізб ут-Тахрір
Мамдух Абу Сава Кутейшат
22 Джумада аль-уля 1435 р.х.
Голова медіаофісу Хізб ут-Тахрір в Йорданії 23/03/2014

Головне меню