Марші у підтримку мирної процесії до президента через вбивство іудеями молоді Палестини

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

1. Вбивство трьох осіб і поранення п’ятнадцяти під час ізраїльського нападу на табір біженців у Дженіні.

Було вбито три юнака і поранено п'ятнадцять під час штурму табору біженців у Дженіні у північній частині Західного берега ріки Йордан, сьогодні на світанку озброєними силами окупантів,що визнали поранення двох своїх солдатів. Місцеві радіостанції передають, що окупаційні солдати відкрили інтенсивний та істеричний вогонь по громадських.

2. Абу Мазін «На майбутнє: відсторонитися від місцевостей і ми обов’язково переможемо Рамалла» – президент Махмуд Аббас підтвердив у четвер, що недбальство у правах палестинців це ясний сигнал, що керівництво

відкидає усілякий тиск на себе, який здійснюється задля надання ним деяких поступок.

Президент заявив у своєму короткому виступі, після повернення з США, перед тисячами громадян, які зібралися у президентській штаб-квартирі в Рамаллі: «Ми виїжджали, приїхали і залишилися стояти на старому договорі і будемо дотримуватися обіцянки, так що будьте спокійні, оскільки перемога за нами і ми – переможці, адже ми несемо аманат і ми цей аманат оберігаємо і не відмовимося від нього. Ви знаєте усі обставини і умови, які ми пережили. І я кажу вам відсторонитися від місцевостей».

Коментар:

Воістину, ми від Аллаха і до нього наше повернення.

Це наше горе, яке повторюється з разу в раз. Іудеї вбивають, занапащають, знищують, а палестинський уряд не припиняє брехати народу Палестини і ісламській Уммі. Воістину, ця трагедія, з якою живе народ Палестини у затінку цього уряду, який продав народ і країну й досі продає душі молодих людей. Палестинський народ зажадав на мирному мітингу підтримки президента, після чого вийшли дурні з цього народу для прийому президента, його підтримки, клятви вірності в тому, що буде відчужуватися від палестинської проблеми.

До яких пір будуть ігноруватися питання народу? До яких пір будуть зрадницькі гасла організації Визволення Палестини (ОВП)? Хіба вона не чули про угоду в Осло? Хіба вони не згадують Газу та Єрихон, і що не змінювалося з боку іудеїв нічого, що нічого не звільнили парламентарі на своїх переговорах з іудеями за своїм власним зізнанням?

Президент Америки закликає обидві сторони, іудейську і палестинську, до важкого компромісу. Цей візит, який здійснив Абу Мазін до Америки був для того, щоб він відійшов від решти усіх питань: Єрусалим, біженці, кордони, вода, поселення. Воістину, іудеї не виконують жодних компромісів, адже воістину, компроміси це зрада від зрадників, які зрадили Палестину і її народ.

О народ Палестини! У часи Арафату народ Палестини сповнювався гаслами, які були запущені ним: «О Гора непохитна перед вітрами!», О могутній народ!», а сьогодні знов починаються гасла – «Ми стоїмо на договорі», «Ми дотримуємося обіцянки», «Будьте спокійні в тому, що перемога за нами», «Ми переможці», «Ми несемо аманат», «Ми охороняємо аманат» - і Палестина була втрачена між гаслами Арафата і зневажаннями Аббаса.
Воістину, Палестина – це земля перенесення і вознесіння, і воістину, визволення її не буде гаслами і переговорами, а воістину, це буде від Другого Халіфату, який вже близько, з волі Аллаха.

О мудрі люди Палестини! Воістину, цей президент, який вже не потребує уроків зради проти вас із самого початку своєї роботи, воістину, ми знаємо, що народ Палестини не встановлював його президентом, а встановила його Америка, яка привела його зі згоди іудеїв.

О мудрі люди Палестини! Ми хочемо вам нагадати хадіс Посланця Аллаха ﷺ:

مَثَلُ الْقَائِمِ عَلَى حُدُودِ اللَّهِ وَالْوَاقِعِ فِيهَا؛ كَمَثَلِ قَوْمٍ اسْتَهَمُوا عَلَى سَفِينَةٍ، فَأَصَابَ بَعْضُهُمْ أَعْلَاهَا، وَبَعْضُهُمْ أَسْفَلَهَا، فَكَانَ الَّذِينَ فِي أَسْفَلِهَا إِذَا اسْتَقَوْا مِن الْمَاءِ مَرُّوا عَلَى مَنْ فَوْقَهُمْ، فَقَالُوا: لَوْ أَنَّا خَرَقْنَا فِي نَصِيبِنَا خَرْقًا وَلَمْ نُؤْذِ مَنْ فَوْقَنَا، فَإِنْ يَتْرُكُوهُمْ وَمَا أَرَادُوا هَلَكُوا جَمِيعًا، وَإِنْ أَخَذُوا عَلَى أَيْدِيهِمْ نَجَوْا وَنَجَوْا جَمِيعًا

Приклад того, хто стоїть на межах Аллаха і того, хто залишається всередині них, як приклад народу, що бере участь на одному кораблі. І стали деякі з них на верхній палубі, а деякі на нижній. І було так, що ті, які були знизу, коли ходили за водою, проходили повз тих, хто був над ними. Після чого сказали (один одному): якщо б ми пробили дірку в нашій частині (у дні корабля), то не прохали б тих, хто над нами. І якщо (ті, хто з верху) залишать їх і те, що вони затіяли, то загинуть усі разом, а якщо візьмуть їх за руки, то досягнуть успіху і досягнуть успіху всі разом».

Воістину, ви, о мудрі люди Палестини, якщо залишите цих дурнів поратися з вашими справами, то вас очікує знищення від їх рук і позицій від їх осіб, а якщо забороните їм цю зраду, то набудете успіху усі разом.

І у завершенні наших слів, говоримо тим шахідам те, що сказав Аллах Всевишній:

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ عِندَ رَ‌بِّهِمْ يُرْ‌زَقُونَ

«Жодним чином не вважай мертвими тих, хто був убитий на шляху Аллаха. Ні, вони живі і отримують наділ у свого Господа» (3:169)

І ми молимося молитвою Посланця Аллаха ﷺ:

اللهم لا تؤاخذنا بما فعل السفهاء منا

О Аллах! Не стягуй з нас за те, що роблять нерозумні з нашого числа.


Спеціально для радіо Центрального медіа-офісу Хізб ут-Тахрір
Абу Джала
24 Джумада аль-уля 1435 р.х.
25.03.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_34575

Головне меню