Арабські правителі відстоюють свої вершини у боротьбі проти власного народу і здають проблеми Умми її ворогам

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Міністри закордонних справ арабських країн у кінці наради до підготування арабського саміту у минулу неділю дійшли згоди за проектом резолюції «який підкреслює боротьбу з тероризмом, висмикування його коріння і знищення його розумового і фінансового джерела». Члені Ліги арабських країн закликали до встановлення покарань для тих, хто бере участь у наданні чи зборі фінансової допомоги для фізичних або юридичних осіб, які використовують ці фінанси задля здійснення терористичної реальності, для участі в них або для їх зміцнення. Також вони зажадали від США, ЄС і ООН вжити якнайшвидших заходів і виконати свої обов’язки по тиску на Ізраїль, щоб негайно урегулювати ситуацію в Єрусалимі і почати процес серйозних переговорів для повернення прав, охорони безпеки і миру та не підривати мирний процес.

Вони домовилися про проект резолюції на саміті в Кувейті, що закликає Радбез до «виконання своїх зобов’язань у відношенні тупикової ситуації, у якій опинилися делегації від сирійської опозиції і сирійського режиму в ході переговорів в Женеві».

Коментар:

Після перевірки проектів резолюцій, які надаються міністрами закордонних справ арабських країн для голів їх країн на арабських самітах, у тому числі на саміті, який відбудеться у вівторок в Кувейті або в уже ухвалених резолюціях, можна знайти, що усі вони підкреслюють дві речі:

1. Дії правлячих режимів на землі відбуваються у відношенні до їх народів у цілях служіння великим країнам, які колонізували регіони і не припиняють домінувати над ними, як наприклад боротьба з Ісламом під ім’ям боротьби з тероризмом, судове переслідування кожного, хто критикує правителів або ж стоїть на шляху проектів західної держави, спрямованих проти ісламського світу для розграбування його благ і багатств, або опис кожного хто намагається змінити поточне положення статус-кво капіталізму на Іслам, тобто застосувати в житті Ісламський Халіфат, описати його як терориста чи екстреміста, після чого заснувати за цією ознакою гоніння на людей з боку західних країн і арабських режимів, котрі тісно співпрацюють у цьому.

2. Вони віддають питання Умми на розгляд її ворогам – Америці, Європі та ООН. Найважливіші резолюції, які ухвалюються на арабських самітах, такі як питання про Палестину, Ірак, Афганістан, Бірму тощо, приймаються ворогами Умми, такими як Америка, яка допомагає іудеям грошима, зброєю і на міжнародних форумах, яка окупувала мусульманські країни, такі як Афганістан і Ірак, вбила і змусила виселитися мільйони мусульман, розграбувала їх багатства, підтримала диктаторські режими, возиться з безпекою усіх мусульманських країн в усьому світі; або такими як Англія, яка віддала більшу частину Палестини іудеям з допомогою декларації Бальфура у 1917 році, підтримала іудейську окупацію усіма шляхами, зруйнувала державу Халіфат, створивши на її місці штучні об’єкти, які роздробили Умму на дрібні дочірні країни. І те, що відноситься до Америки і Англії, відноситься також до Франції, Росії та усіх західних країн.

Врешті решт, вони хочуть віддати рішення наших проблем до рук ООН і її міжнародних організацій, які усі надали легітимність іудейській окупації, покривають злочини іудеїв і злочини великих країн в усіх частинах світу.

Воістину, від цих правителів, котрі дали скуштувати Уммі нещасть, не очікується від них блага, не виправдовує їх і не захищає ніхто, окрім сліпого невігласа або того, хто отримує зиск тим, що осліплює вогнем очі, чи злобного агента, що працює проти Ісламу і мусульман. Обов’язковою (ваджиб) для Умми є робота по усуненню їх і їх урядів та встановлення халіфа мусульман на його місце, щоби він утверджував Іслам і дбайливо взяв Умму за руку, ведучи її до безпеки, повів армії задля визволення усіх окупованих країн, і у першу чергу благословенної Палестини.


Спеціально для радіо Центрального медіа-офісу Хізб ут-Тахрір
Інженер Ахмад аль-Хатіб
Член медіа-офісу Хізб ут-Тахрір у Палестині
26 Джумада аль-уля 1435 р.х.
27.03.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_34624

Головне меню