Причиною арабських протиріч є продажність невірним, а не зіткнення інтересів між правителями

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

За даними газети Аль-Кабас, кувейтське агентство Куна опублікувало о середі, 26.03.2014, що Генеральний секретар Ліги арабських держав, доктор Набіль аль-Арабі, учора закликав до вивчення реальних причин арабських протиріч, до прозорої взаємодії з ними і до розробці ефективних шляхів їх рішення, з метою досягнення арабської солідарності.

Коментар:

Засоби масової інформації вводять в оману мусульман, коли натякає на те, що суперечки між арабськими правителями витікають із їх особистих та політичних інтересів. Насправді, мусульманські правителі араби є агентами безбожного Заходу, таких як (Америка, Англія та Франція). Ці правителі представляють їх невірних хазяїв, у їх стосунках та інтересах, вони віддають перевагу інтересам своїх безбожних хазяїв над інтересами свого народу, їх воля ніяк не впливає у регіональному або міжнародному полі. Їх збори для боротьби з “тероризмом” це усього лише відбиття зустрічі їх невірних господ для боротьби з “тероризмом”. Їх угода відкликати представника сирійської “опозиції” відбиває думку їх хазяїв про це. А що стосується питання про Палестину, то їх неодноразово повторювані промови нічого не змінюють, тому що країни невір’я, особливо Сполучені Штати, нічого нового іще не вигадали. Їх позиція до благословенної революції Шаму чітко відбиває їх продажну та ворожу до Умми реальність, вони є ворогами Умми, а не їх покровителями вони сумлінно працюють, щоб покінчити з благословенною революцією Шаму та повернути Сирію у колишнє русло, з продажним урядом. Але події вибухової реальності, які невірні усе іще нездатні вирішити та запропонувати проекти для їх рішення, наприклад, те, що відбувається в Іраку, Лівії, Ємені, Єгипті та Алжирі, то правителі араби мовчать про них, тому що її хазяї не можуть знайти шляхи рішення цих проблем.

Така ось реальність арабських правителів, реальність їх політики та їх суперечок. І де ж в усьому цьому інтереси їх народу? Вони є продажними агентами невір’я, і Умма не буде благо, безпеки, стабільності та позбавлення від впливу невірних, доки Умма не позбавиться від цих мусульманських правителів агентів, і не побудує праведну державу Халіфат. Держава, яка втілить закони Аллаха у країнах та об’єднає ісламські народи в одну Умму і підніме стяг єдинобожжя. І прославить цим релігію та її народ, і принизить многобожжя та його прихильників. І тоді перевернеться реальність невірних країн, і головування буде належати державі мусульман.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір 
Доктор Абдулатіф аш-Шатій
28 Джумада аль-уля 1435 р.х.
29.03.2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_34679

Головне меню