Змова Обами та Абдулли, і явна перемога

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Аль-Джазіра (aljazeera.net) в суботу, 29.03.2014 повідомила наступну новину: Американський посадовець сказав, що лідери двох країн - США і Саудівської Аравії – розглянули питання Сирії та Ірану, вони говорили про ці два питання більше, ніж на будь-які інші теми в ході наради. Він зазначив, що обидві сторони працюють разом «дуже добре» для досягнення політичного переходу і підтримання поміркованих груп опозиції.

Учора газета Вашингтон Пост повідомила, що Сполучені Штати готові збільшити таємну допомогу сирійській опозиції згідно з новим планом, який включає в себе навчання ЦРУ бойовиків сирійської опозиції, газета відзначила, що Вашингтон розглядає можливість надання бойовикам зенітних ракет.

Але Бен Родс, заступник радника з національної безпеки США, висловив побоювання США з приводу надання опозиції такого виду зброї, він заявив журналістам на борту літака: «ми дали зрозуміти, що деякі види зброї, у тому числі і зенітно-ракетні комплекси, можуть становити загрозу розповсюдження цієї зброї, якщо ми введемо її в Сирію».
Раніше Аль-Джазіра повідомляла, що «Індія за озброєнням займає перше місце у світі, потім йде Пакистан, Китай, Саудівська Аравія і Об’єднані Арабські Емірати, де ринок озброєнь відчув значний ріст на протязі останніх п’яти років, ріст досяг близько 14%».

Коментар:

Революція в Шамі у своєму четвертому році, і ніщо не зупинило її, ані змови, ані обман, вона четвертий рік стійко чинить опір і її положення говорить за неї саму. Вона знесилила схід і захід, розкрила реальність правителів арабів і не арабів, викрила злочинців і зрадників, піднесла щирих і надійних, і про неї говорять благородні хадіси Посланця Аллаха ﷺ: о Шам, ти – «серце Ісламу». Її наділив Всевишній Аллах, Господь світів крилами янголів милості, що покривають Шам і вселяють безпеку та спокій, і не зможе зашкодити їй змова ворогів Аллаха, адже сам Господь світів поручився за неї.

Америка об’єднала усі сили проти нас, з усіх сторін, не лише армії і зброю з Росії, Китаю, Ірану і його партії в Лівані, і найманців Малікі, але й об’єдналася зі злочинцями Європи, Азії та Африки. Америка прийшла на найвищих політичних рівнях, з найнижчими людьми, яких тільки знає історія, вона прийшла особисто зі своїм президентом на острів арабів, щоб завершити епізоди змови проти революції Умми, революції Ісламу і мусульман, революції радикальної зміни, з волі Аллаха. Цей злочинець Обама сідає з іншим злочинцем Абдуллою, щоб покінчити з тим, на що погодилися і поклялися вірні сини Шаму, а саме на повернення честі, слави і гордості Умми, яку забрали у неї дев’яносто років тому.

Тепер вони хочуть «допомогти» революції, але їх допомога буде тільки для тих, хто бореться з Аллахом та Його Посланцем ﷺ і чинить опір проекту Умми у досягненні вершини. Так чи розуміють віруючі, що за змову плетуть проти них злочинці?

Аллах відкрив повстанцям Шаму двері блага, показав їм обіцяну перемогу, але потім зачинив відкрите на деякий час для того, щоб праведні раби Аллаха міркували і розуміли, що рятівником для них не може бути ніхто, окрім одного лише Аллаха. На віруючих, щирих напали з усіх сторін, кидаючи їм забруднені гроші та зброю, забруднені гнівом Аллаха, у надії знову зломити їх. Ми просимо Аллаха врятувати нас від хитрощів ворога Аллаха.
І для нас у книзі Аллаха кращий доказ:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною і її серцем (може завадити людині домогтися того, що їй завгодно) і що ви будете зібрані до Нього. (08:24)
 


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір 
Хішам аль-Баба - Голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Сирії
05 Джумада ас-сані 1435 р.х.
05.04.2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_34874

Головне меню