Саміт по контролю над ідеологічною зброєю у страху від володіння ядерною

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Arab News — Гаага, 25 березня 2014р. (Сіньхуа). На саміті по ядерній безпеці у 2014 році у вівторок булла видана заява про те, що лідерами світових держав булла досягнута угода про недопущення потрапляння ядерних матеріалів до рук терористів.

Коментар:

Воістину, ця міжнародна змова, в якій беруть участь 53 правителя із акторських країн, забавна подія виставлена на огляд поголовно стверджує те, що міжнародна змова стала як навалення перепон та дамб перед Ісламською державою та її підсиленням.

Воістину, змова проти Ісламської Держави не припиняється і виражається у забороні до ядерної зброї. Сьогодні увесь невірний світ та усі країни невір’я мобілізувались та залишилось для них тільки почати діяти. Але ми з цього приводу говоримо усьому світу та людству, яке проживає у ньому, що ваша політична сила панування полягає в ідеології, якої ви дотримуєтесь та застосовуєте її, а зовсім не у зброї, яка у вас є.

Так подивіться ж на реальність страждань, яку ви принесли у світ, маючи зброю, тим, що зруйнували побут людей, знищили дерева та каміння, а після цього прочитайте історію Ісламського Халіфату на протязі 14-ти сторіч. Хіба був геноцид серед людей чи була ідеологія Ісламу як милість ниспослана від Господа людей у благо їм же? Це ідеологія ниспослана від Того, Хто вас створив і Він знає те, що ви приховуєте та виносите напоказ у вашому житті на цій землі, але ваше життя не закінчиться тут, а буде друге, вічне.

Тому ми говоримо: ідеологія первинна для міжнародної безпеки, а не навпаки.


Спеціально для радіо Центрального медіа-офісу Хізб ут-Тахрір
Абдуллах Абд Ар-Рахман
Директор по публикаціям та архівам в Центральному медіа-офісі Хізб ут-Тахрір
03 Джумада ас-сані 1435 р.х.
03.04.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_34831

Головне меню