Краще б ти мовчав, о Ісмаїл Ханія!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Президент палестинського уряду в секторі Газа, Ісмаїл Ханія, вважає, що виграш правлячої партії Справедливості і Розвитку в Туреччині під час муніципальних виборів, є доказом щирості і правильності методу, за яким йде партія і її лідер Реджеп Тайїп Ердоган, як в Туреччині чи на рівні захисту пригноблених у світі.

Коментар:

По-перше: краще б ти мовчав…І можливо тоді залишилася б у тобі хоч якась частина сорому, адже ти підіймаєшся на мінбар Посланця Аллаха, мир йому і благословення Аллаха. Хіба Ердоган був на правильному шляху, і доказом щирості його методу було те, що він, коли відвідав революцію Єгипту, порадив єгиптянам розробити світський закон, коли він сказав під час свого візиту: «Я закликаю єгиптян будувати світський Єгипет", хіба це є правильним шляхом. Він сказав: " Світська держава є ідеальним способом, який стоїть перед єгипетською державою". Настільки, що прес-секретар Братів Мусульман у Єгипті, Махмуд Газлян, відповів на це, чим ввів натовп у шоковий стан і змусив людей бігти від нього: " Досвід країн не копіюється, і положення Туреччини зобов’язує її взаємодіяти з концепцією світської держави". Він не лише виконав секуляризм, але й відправився до Єгипту та до Північної Африки, закликаючи їх до світської держави. Та на (здоров’я), тобі і йому такий метод!

По-друге: Що стосується допомоги пригнобленим, можливо ти мав на увазі регіональну роль Туреччини, Ердогана, тоді згадай те, що він сказав на конференції правлячої Партії справедливості і розвитку у своєму місті Байрампаша у 2006 році, коли він прямо заявив: «Я голова, який бере участь у проекті Великого Близького Сходу і Північної Африки, і ми просуваємося в реалізації цього американського проекту». Ця заява свідчить про те, що Ердоган залежний від Сполучених Штатів Америки, підкоряється їм і він чесний у своєму методі у залежності та агентстві. Але якщо ти мав на увазі його допомогу пригнобленим, тоді згадай як він зрадив мусульман Азербайджану у їх конфлікті з Вірменією, і те як він зрадив народ Палестини, вимагаючи вибачень від єврейської структури для повернення двосторонніх відносин між Туреччиною і єврейським утворенням! Я питаю: просто вибачення? Яка це допомога для народу Палестини? А що стосується допомоги для народу Сирії, то тут можна говорити нескінченно! Наші серця обливаються кров’ю у цій революції, а він галасує: Алеппо не буде другим Хама! І він не допоміг нічим, щоб зупинити масові вбивства, кровопролиття, ані в Алеппо, ані в Дамаску, ані в Калямуні, так де ж його допомога народові Шаму, у той час як він має силу і армію? Де його допомога загиблим, сиротам, вдовам, старим і усім, хто її потребує?

По-третє: чи був Ердоган на вірному шляху, і чи є доказом його правильності, у той час коли Туреччина надала війська НАТО в Афганістані для боротьби з талібами, або коли НАТО вторглися до Північного Іраку під приводом курдського тероризму, чи коли він дав ізраїльським компаніям можливість очистити турецько-сирійський кордоні від мін?

Так, це є доказом щирості у його програмі державної зради!

По-четверте: ти кажеш, що його метод правильний, тому що ти хочеш йти згідно з ним, але ні,ти вже йдеш згідно з ним крок за кроком, оскільки вас об’єднує демократична акція, вибори і ваше ігнорування Ісламу та законів шаріату, ось що вас об’єднує. Якщо ти пам’ятаєш той день, коли ти відмовився від ХАМАС 31.12.1995 року, коли ти зробив всупереч руху та пішов ти й ті, хто з тобою на вибори, обиратися, у часи Арафата. ХАМАС виступив із заявою у той час: «і ця змова підступилася через особистостей, які продали себе дияволу, принизившись у прагненні за тлінним світом». Окрім того, було сказано: «Цей план є плетінням ниток змови у темряві…". Якщо ти забув це, ми все іще тут і пам’ятаємо, хто ти і хто Ердоган! І шахід Рантісі – а ми вважаємо його шахідом, і перед Аллахом ми нікого не виправдовуємо, сказав: «Влада під окупацією є служінням окупації і лише для досягнення своїх інтересів, і воістину, проблемою влади є благословення окупації і співпраця з нею проти власного народу, щоб підтримувати безпеку окупації і її стабільність, а у відповідь, окупація забезпечує існування цієї принизливої влади!». І як ти сплів у темряві нитки змови уперше, немає сумніву в тому, що твоє повернення і сходження разом з Ердоганом це друга змова, виношена у темряві ночі. Найголовніша проблема для тебе – це крісло, хай воно буде приниженим мерзотним, але для тебе головне сісти у нього, швидкоплинне задоволення, за яке ви обидва будете запитані в Судний День, у день сорому, каяття і збитків, у той день, коли буде викрито всі таємниці! І я кажу, хай змилується над тобою Аллах, о Абдель Азіз Рантісі! Якщо ти був живий і бачив, що вони зробили після тебе, то у тебе була б до них справа, іще і яка! Як це було раніше, немає сили і могутності, окрім як у Аллаха Всемогутнього!

У завершення я кажу: я сподіваюсь на те, що знайду того, хто зупинить тебе і утримає тебе від твоїх мерзенних задумів, і сподіваюся на те, що не знайдеться того, хто аплодуватиме тобі:

فَإِنَّهَا لا تَعْمَى الأبْصَارُ وَلَكِنْ تَعْمَى الْقُلُوبُ الَّتِي فِي الصُّدُورِ
Воістину, сліпнуть не очі, а сліпнуть серця, які знаходяться в грудях. (22:46)

Краще б ти мовчав…і не треба було б мені писати тобі відповідь, однак ти бажаєш тільки сварки, а моє перо не може мовчати і відмовлятися писати про роз’яснення істини, за допомогою Аллаха. Чи довів я? О Аллах, зроби так, щоб те, що я довів, не будо порожнім криком в долині, і спрямовуй нас на шлях праведний, о Господь людства! Амінь, о Господь світів!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір 
Хасан Хамдан / Абу аль-Бараа
07 Джумада ас-сані 1435 р.х.
07.04.2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_34923

Головне меню