Палестинська автономія порушує міжнародні норми у своїй орієнтації на організації при ООН

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Веб-сайт wattan.tv 08/04/2014 передав новину, у якій говориться: Ізраїльське громадське радіо передає: представник Ізраїлю в ООН Рон Просор сказав, що Палестинська адміністрація порушила основні принципи статуту Організації Об’єднаних Націй і домовленостей міжнародних інститутів у своєму проханні до низки організацій, що належать їй.

За його словами, під час конференції в Нью-Йорку Четверта Женевська конвенція зобов’язує президента Палестини Махмуда Аббаса засудити використання ХАМАС(ом) людей у якості живого щита, коли він запускає свої ракети на Ізраїль.

Коментар:

Статути Об’єднаних Націй, Женевські конвенції, Сайкс-Піко, Бальфур… цей список можна продовжувати, і всі ці назви з різними буквами та іменами, але їх зміст не змінюється і їх війна одна. Усі вони працюють у боротьбі проти Ісламу і мусульман та у запобіганні будь якій шпаринці, яка здійснює інтерес і веде до найменшого добра в усьому, що має зв'язок з мусульманами!

Ця влада з усіма її переговорами і домовленостями недійсна, порожня. І будь-хто, хто виступає за неї чи підтримує її словами і справами, є злочинцем у відношенні до самого себе і до своєї Умми, оскільки не надходить з неї нічого, окрім приниження і сорому, і не укладає вона нічого, окрім угод ганьби і немічності, угод про відмову і слабкість. Що б вона не зробила, вона не стане представляти мусульман Палестини ані всередині, ані ззовні. Вона всього лиш те, що сказав Всевишній Аллах:

…كَمَثَلِ الْحِمَارِ يَحْمِلُ أَسْفَارًا بِئْسَ مَثَلُ الْقَوْمِ الَّذِينَ كَذَّبُوا بِآيَاتِ اللَّهِ وَاللَّهُ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ

«…подібні до віслюка, котрий везе на собі багато книг. Яке ж погане порівняння з людьми, які вважають брехнею знамення Аллаха! Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей» (62:5).

Її приниженість і капітуляція перед євреями, Америкою й усіма, хто з ними в одній упряжі, очевидна неозброєним оком. Ця влада як батіг над спинами палестинців, немає у неї жодної іншої мети, окрім завдання шкоди, травм і арештів кожного, хто виголошує слово істини!

Умма, яка справила на світ керівників і відкривачів, від неї не приховати вчинки цієї злочинної влади, і не пройдуть повз неї ганебні недоліки. Умма чудово зрозуміла, що її позбавлення, велич і визволення місця нічного переселення і вознесіння Посланця ﷺ не відбудеться руками цих рабів, адже раб, як би він не підіймався, залишається послідовником! І як послідовник стане керівником, відкривачем, визволителем?!

Євреї, скільки б не тривав їх термін, неминуче прийдуть до занепаду, оскільки вони «ті, хто накликав на себе гнів», - і цього достатньо як категоричного доводу, що вони заслужили гнів Аллаха і Його покарання. А всі їх підлещування і затягування, усі ці світові організації, угоди і домовленості не врятують їх від гніву Аллаха. Кожний, хто обдурює чи хитрить з цією Уммою під гаслом джихаду і визволення, і прийняв Іслам у якості прикриття, щоб приховуватися за ним, бажаючи крісла, майна чи положення, Всевишній Аллах воскресить тих та інших у палаючому полум’ї, і там не допоможуть виправдання і шкодування!

Щирість купки свідомих віруючих, а також їх стійкість перед обличчям загроз, їх терплячість перед труднощами – усе це гарантія допомоги Аллаха, «Він дає перемогу, кому побажає»! А ж перемога – ніщо інше як терпіння часу. І обіцянка Єрусалиму і відкриття вже близько. І тоді піднесуться такбіри і свідоцтва єдинобожжя з мінаретів і домів! бачимо цей день близьким, а вони бачать його далеким, і це неважко для Аллаха!

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ
«А ті, хто чинить несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227).

Спеціально для радіо ЦМО Хізб ут-Тахрір
Ваша сестра, Ріхан аль-Джанна
11 Джумада аль-уля 1435 х.
11/04/2014

Головне меню