Будь ти хоч головою держави, хоч прем’єр-міністром – ти не перестанеш служити своїм панам!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Передається від прем’єр-міністра Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана його заява, що перший демократичний обраний президент Туреччини буде грати більш активну роль, ніж просто церемоніальну роль на даний момент, піддавши сумніву його наміри балотуватися на посаду президента у серпні. Нинішній президент, Абдуллах Гюль, є близьким союзником Ердогана і співзасновником Партії справедливості і розвитку, у випадку кандидатури Ердогана на посаду президента, як очікується, його змінить на посаді прем’єр-міністр Гюль.

Коментар:

Арабські та західні ЗМІ в останні місяці забили наші голови новинами про останню країну, де іслам був системою і захищаючою державою, маючи на увазі Туреччину. Дивовижно, що вони кажуть про внутрішню боротьбу обох сторін, які є агентами США. ЗМІ спостерігає за цим конфліктом дуже пильно, але іще більше спостерігають держави, підвладні США і їх агенти. Тепер ми чуємо через ЗМІ людей Америки що проклинають і лають Ердогана та його партію, і порівнюють його з «Братами-мусульманами» в Єгипті, а положення партії Ердогана з положенням їх партії в Єгипті.

Реальність цього протистояння не є такою великою, але вона доленосна у відношенні до однієї організації і до однієї людини – це так звані «муніципальні вибори». Вибори були у якості опиту у відношенні до Партії справедливості і розвитку (ПСР) і її людей, у тому числі Ердогана і його міністрів, стосовно корупції і зіпсованості яких з’явилося багато розмов. І результат у дійсності був таким, що популярність ПСР дещо знизилася, однак досі партія ПСР підтримується «комфортною» більшістю в муніципалітетах, що знаходить своє відображення в очікуваних парламентських і президентських виборах у серпні.

Інший момент, про який багато говорять, це намір прем’єр-міністра Ердогана балотуватися на посаду президента в Туреччині, безпосереднім обранням народу. Дивує те, що Ердоган є власником найдовшої історії в уряді сучасної Туреччини. Він є власником чотирьох урядів, тобто він правив майже 12 років, на протязі яких блукав і вводив в оману народ, який очікував увесь цей час на повернення Ісламу до влади знову, і повернення слави Османідів.

Тепер, після довгих худих років правління цієї партії з ісламським забарвленням і сильної людини (тобто Ердогана) з красномовною мовою, після того, як скінчилися аргументи і виправдання партії, чому вони не правили шаріатом Аллаха (а ПСР був обраний саме для цього), ця партія вигадала щось нове, щоб відволікти мусульманський турецький народ і роздробити його почуття. Це каже про те, що наступний президент не буде таким, як попередні президенти! Ердоган зараз очікує від своїх хазяїв в Америці, щоб він став президентом, а його друг Абдуллах Гюль став прем’єр-міністром. Однак чи буде це перемогою мусульманського народу Туреччини?!

Досить вже порожніх слів! Ми втомилися від цього марнослів’я і бездіяльності! І чи є Ердоган міністром, прем’єр-міністром або головою держави – це ніяк не змінить його реальність. Він як був легким інструментом колонізації на нашій землі, так і залишиться ним! А якщо ця людина думає, що він буде слугувати народу в Туреччині чи мусульманам у світі цим новим аргументом, то вона глибоко помиляється і перебуває у мріях. Хай він знає, що його час скінчився! Нехай він рахує разом зі своїми хазяями на Заході останні дні перед відновленням ісламського гіганта і поверненням Другого Праведного Халіфату на основі методу пророкування, який буде очолюватися благочестивими і богобоязливими мусульманами, якими будуть вдоволені Творець і створені. І лише цей Халіфат поверне мусульманам їх гордість.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абу Юсуф
13 Джумада ас-сані 1435 р.х.
13.04.2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_35094

Головне меню