Що означає оцінка короля Абдалли ІІ ролі Росії у регіоні

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

За повідомленнями «аль-Кудс» у середу 04.09.2014 в Москві відбулася зустріч на вищому рівні двох країн, Росії та Йорданії, де були обговорені партнерські відносини між двома державами, шляхи їх активізації у різноманітних сферах, а також були зачеплені події, пов’язані з сирійською кризою.

Перед початком переговорів Король Абдалла ІІ і Путін дали прес-конференцію, у ході якої висловили свою «позитивну оцінку рівнем взаємовідносин між Росією і Йорданією у межах дружби, співпраці і стратегічного партнерства у різноманітних областях», згідно зі словами того ж джерела.

Король Абдалла ІІ зазначив, що «Росія грає важливу роль у нашому регіоні і ми високо цінимо її. У справжній час ведуться постійні консультації між нами з метою покращити стан наших країн і народів».

Коментар:

Про що каже висока оцінка Абдалли ІІ ролі Росії у регіоні (Сирії)?

Усі ми знаємо про брудну роль Росії, яку вона виконує в Сирії. Вона надає підтримку Башару Асаду, його невірному баасістському режиму. Саме Росія політично встала на бік Башара в ООН, з метою не допустити осуду сирійського режиму, вдавшись до використання права ВЕТО.

Постачання до Сирії важкої і сучасної зброї, військових спеціалістів, що затягує час вирішення даної проблеми і відбувається усе більша кількість убивств та руйнувань, що охопили усі міста Сирії без виключення. Росія стоїть на боці злочинця Башара, його групи шабіха, озброєних банд Ірану і Хізбалли.

Висока оцінка ролі Росії у регіоні означає безпосереднє прийняття:

  • Вбивство більше 140 000 осіб у Сирії.
  • З них більше 7000 дітей.
  • Більше 5000 жінок.
  • Більше 180 000 в’язнів, які знемагають у тюрмах режиму.
  • Знищення більшості сирійських міст.
  • І 9 000 000 біженців всередині і за межами Сирії, які були вимушені залишити свої дома, зруйновані до основи і російським злочинцем, роль якого так високо оцінив у регіоні Король Абдалла ІІ.

Говорити про високу оцінку ролі Росії – означає мовчазне визнання усіх злочинів, які скоїв Башар Асад проти свого народу за сприяння Росії як у політичному плані, військовому, економічному, так і в питаннях безпеки.

Недивно спостерігати подібне від того, хто успадкував ворожнечу до Ісламу від батька і діда, який приймав безпосередню участь у зруйнуванні Османського Халіфату, стояв на боці ворогів Халіфату, одним із яких була Росія у минулому і сьогодні пізнала мужність і стійкість, силу солдат Халіфату. У минулому, у часи Османської держави, а не так давно від муджахідів у Чечні, Азербайджані і Кавказі.

Встановлення двосторонніх відносин з державою, яка веде фактично військові дії проти мусульман – вбиває, руйнує, поливає їх кров у Сирії, у своїх колишніх республіках, останнім став напад на Крим. Усе це пряме пособництво і надання допомоги ворогам Аллаха, Його Посланця і мусульман. Всевишній Аллах негативно відкликаючись про позицію ворогів. Аллах говорить:

أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ تَوَلَّوْا قَوْمًا غَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مَا هُمْ مِنْكُمْ وَلَا مِنْهُمْ وَيَحْلِفُونَ عَلَى الْكَذِبِ وَهُمْ يَعْلَمُونَ ﴿١٤﴾ أَعَدَّ اللَّهُ لَهُمْ عَذَابًا شَدِيدًا ۖ إِنَّهُمْ سَاءَ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ

«Хіба ти не бачив тих, які товаришують з людьми, на яких розгнівався Аллах? Вони не відносяться ані до вас, ані до них. Вони дають свідомо хибні клятви. Аллах приготував для них тяжкі муки. Воістину, погано те, що вони роблять!» (58:14,15).

Якою ж повинна бути наша позиція відносно тих, хто високо оцінює роль ворогів у питанні винищування і вбивства синів Умми?
Ми повинні дивитися на них як на принижених, покладатися на Аллаха і бути впевненими у Його перемозі. Всевишній Аллах говорить:

إِنَّ الَّذِينَ يُحَادُّونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ أُولَٰئِكَ فِي الْأَذَلِّينَ ﴿٢٠﴾  كَتَبَ اللَّهُ لَأَغْلِبَنَّ أَنَا وَرُسُلِي ۚ إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ

«Ті, хто ворогує з Аллахом і Його Посланцем, опиняться в числі найбільш принижених. Аллах приписав: «Перемогу обов’язково здобудемо Я і Мої посланці!». Воістину, Аллах — Всесильний, Могутній». (58:20,21).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Наджах ас-Сабатін / Йорданія
14 Джумада ас-сані 1435р.х.
14.04.2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_35131

Головне меню