Маніпуляція навчальною програмою в Єгипті, щоб стерти залишок Ісламу

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Інтернет-портал новин Єгипту у вівторок 08.04.2014 повідомляє про те, що міністерство освіти змінило слово «невірні курайшити» в навчальній програмі релігійної освіти на слово «лідери опозиції». Зміст пункту звучить так: «Пророк, мир йому і благословення Аллаха, вирішив переселитися до Ясрібу і повідомив про це лідерів опозиції з Курайшитів. Тоді вони влаштували змову щоб вбити його, але Аллах зберіг його і він здійснив переселення разом зі своїм другом Абу Бакром до Ясрібу».

Коментар:

Єгипет Аль-Азхар замість того, щоб навчальна програма ґрунтувалася на ісламській доктрині, ми бачимо, як вони стирають те, що залишилося з Ісламу у їх навчальній програмі, щоб зміцнити і впровадити секуляризацію в наших дітей. Курайшити не були опозицією Посланця Аллаха ﷺ, вони були тими, хто заперечував його пророцтво, а також і Посланець Аллаха ﷺ не був тоді правителем, щоб вони були в опозиції.

Використання цього слова нинішньою системою і називання курайшитів цим словом може бути через два фактори: по-перше, понизити згадування слів невір’я, невірні і невіруючі, оскільки це слово дратує Америку і її агентів. Вони хочуть виростити покоління мусульман, які не знають різниці між мусульманами та невірними і щоб вони будували свої ідеї на основі «прибічник і опозиція», щоб не будували на основі ісламської доктрини, а щоб будували на підґрунті громадянства і патріотизму. По-друге, вдарити по кожному супротивнику їх влади, називаючи його невірним і обвинувачуючи його у змові, подібно до змови невірних курайшитів проти Посланця Аллаха, хай благословить його Аллах і привітає.

Це не вперше, було вже багато спроб виробити покоління, яке не знає сенсу Ісламу, не пов’язане з його доктриною і усе це на тлі могильної тиші і мовчання з боку вчених та шейхів аль-Азхару, й інших учених і навіть зі співпрацею деяких із них:

فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَى أَنْ تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَنْ يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَى مَا أَسَرُّوا فِي أَنْفُسِهِمْ نَادِمِينَ

Ти бачиш що ті, чиї серця вражені недугою, поспішають серед них і говорять: «Ми боїмося, що нас спіткає лихо». Але, можливо Аллах явиться з перемогою або своїм велінням і тоді вони стануть шкодувати про те, що приховували в собі. (05:52)

Невірний Захід на чолі з Америкою знає, що йому загрожує небезпека втрати домінування над нашими багатствами, товарами, можливостями і бажаннями, оскільки усе це пов’язане з доктриною Ісламу, тому що вона є основою нашого мислення і джерелом шаріатських законів, які вирішують усі наші життєві проблеми. Тому Америка з її агентами працювали і працюють, докладаючи усі можливі зусилля щоб стерти цю доктрину і приховати усе, що може привести до нового повернення ідейного керівництва Умми:

يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

Вони хочуть загасили світло Аллаха своїми вустами, але Аллах збереже Своє світло, навіть якщо це ненависне невіруючим. (61:08)

Повернення цієї доктрини у якості ідейного керівництва до Умми означає визволення країн від ярма невірного Заходу і побудування Халіфату на основі методу пророкування, яке буде прагнути розповсюдити світло і справедливість Ісламу на всій землі.

Ми закликаємо вчених Аль-Азхар і вчених цієї Умми працювати для того, щоб програма освіти в Єгипті ґрунтувалася на ісламській доктрині, щоб Іслам став образом нашого життя і тоді Умма поверне свою славу та панівне положення. Також ми закликаємо їх визнати основну проблему Умми, якою є відновлення ісламського образу життя, за допомогою ісламського Халіфату на основі методу пророкування і яким Аллах буде вдоволений, а ворог наш буде розлючений.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людною і її серцем (може завадити людині домогтися того, що вона бажає) і що ви будете зібрані до Нього. (08:24)


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мустафа Хашим Заід
14 Джумада ас-сані 1435 р.х.
14.04.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_35130

Головне меню