Спільна палестино-американська мода допомагає виділити проблему Палестини

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

«У доповіді каналу «Палестина ТВ» у п’ятницю вранці говориться, що палестинські дівчатка зі школи арабського будинку дитинства в Єрусалимі і американські дівчатка з американського штату Міннесота влаштували спільний показ мод, який було проведено в музеї Арабського будинку дитинства палестинського народу в Єрусалимі, у межах проекту «спільна палестинсько-американська мода». Показ відбувся за фінансової і спонсорської підтримки державного департаменту США, у доповіді представлені деякі люди, котрі показали цю моду, а також було представлено інтерв’ю з тими, хто підтримував цей показ і з деякими з дівчат-учасниць».

Коментар:

Перше почуття, що відвідало мене коли я побачив цю доповідь, був гнів і я прошу Аллаха, щоб цей гнів був заради Нього і Його релігії…дівчата в цьому квітучому віці, напівоголені, мізерно одягнені і з модельною ходою…а відповідальні за них батьки, деякі з яких в хіджабах та ін. з радістю і гордістю спостерігають за тим, як ці дівчатка виставляють свої тіла напоказ! Явна європеїзація, поверхневе мислення і прагнення до мирського, а інша організація, фінансована Заходом сприяє усьому цьому, мова йде про Арабський будинок дитинства. Показ був у захопленому Єрусалимі недалеко від Аль-Акси, яка кожного дня страждає від порушення її святості, куди кожного дня вриваються нечестиві, що стало звичайною новиною, якій не гніваються, не дивуються і навіть не засуджують!

Була представлена доповідь на засіданнях, яка іще більше гнівить і можливо навіть викликає нудоту, оскільки декотрі них сказали, що цей показ становить собою поєднання традицій та інновацій, між Палестинською спадщиною і новим світом моди й не має значення, напівголими вони були чи голими, оскільки це прогрес і перетворення! По-іншому це буде заморожуванням, закритістю і деградацією! Як сказав один із них: «Дякуючи цій презентації досягається мрія цих дівчаток у світовому масштабі, ось вона - мода, яку зробили самі і дівчата з Палестини та Америки, і їх фінансує Держдепартамент США, чого вони хочуть краще цього! Яке може бути послання миру сильніше цього у «проблемі Палестини»! Американки носять палестинський одяг з палестинками, це велика перемога для Палестини і велика честь для неї в тому, що американські дівчата надягли палестинські сукні!»

Не залишилося інших способів донесення послання, для розкриття «палестинської ідентичності» як вони це називають, окрім цих огидних західних методів, які далекі від релігії і навіть звичаїв! Інший приклад того, що Захід концентрується на дівчатках цього віку, це для того, щоб притягнути їх до хибно сяючої західної культури…Як же погано те, що вони описують!

Вони притираються до Америки так, наче вона їх покровитель, намагаються виглядати так, наче у них є спільне між їх культурою і культурою Америки, і це втілюється у спільному показі мод, який американки влаштували поряд із палестинками «с чудовим виглядом» як заявив директор музею, присутній на показі.

Мода, якою вони хизуються, кажучи що вона відображає їх Ханаанське походження. Вони поводять себе так, наче Ісламу тут, у Палестині не було! Вони радіють тому, що донесли питання про Палестину, у той час коли їх відвідали і спілкувалися ними ті, хто був на показі моди, і наче вони досягли цим перемоги!

Ми говоримо їм та іншим, що Палестину не цікавить те, скільки окремих осіб чи груп знають про її проблему, але цікавить Палестину те, хто її визволить. А цього ніколи не буде за допомогою показу моди чи поясненням становища Палестини американцям чи французам. Те, що бажає Палестина і її народ – це армія на чолі з хоробрим мусульманським командуючим, який визволить її від євреїв і цей день наближається, з волі Аллаха.
 
Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахріир
Умму Сухайб аш-Шамій
15 Джумада ас-сані 1435 р.х.
15.04.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_35169

Головне меню