Хіба ви соромитесь Аллаха, о вчені родини Саудів

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Газета «аль-Ріяд» оприлюднила на своєму сайті 14/04/2014 новину під назвою «Асоціація виражає протест з приводу постійного переслідування мусульман у Центральній Африці та вимагає від міжнародної спільноти та її організацій захистити їх».

Асоціація, про яку говориться - Всесвітня мусульманська асоціація, штаб якої знаходиться у Мецці.

Коментар:

Генеральний секретаріат всесвітньої ісламської асоціації протягом року, у відсутності їх захисту та безпеки, засуджував екстремістські групи у Центральноафриканській Республіці за жахливі агресивні атаки проти мусульман, де мусульмани наражаються на найжахливіші формам вбивств та тортур, такі як спалювання мусульман живцем, розчленування їх тіл, ґвалтування жінок та дітей, знищення майна, будинків, мечетей, використання мечетей у якості барів, а також примусова депортація сотень тисяч мусульман у сусідні країни.

Це говориться у заяві, опублікованій генеральним секретарем Асоціації, д-р Абдулла ат-Туркій пояснив у заяві, що всесвітня мусульманська асоціація, а також організації, центри та заклади у світі, які відносяться до цієї асоціації, стежать за жорстокою агресією проти мусульман Центральноафриканської Республіки.

Протягом досить тривалого часу наші брати з числа мусульман Центральної Африки, за допомогою невірного Заходу, а особливо Франції, наражаються на тяжкі тортури, холоднокровні безпрецедентні вбивства, їх вбивають тільки через те, що вони вірять єдиному Аллаху і задовольняються Ісламом як релігією.

А мусульманські правителі і пальцем не ворухнули, щоб допомогти їм і зупинити цю тиранію. Від них ми не чули нічого, окрім безкорисних засуджувань, забувши про свій борг перед нашими братами-мусульманами. Всевишній Аллах сказав:

وَإِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ
«…Якщо вони попрохають вас про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти…» (08:72)

А потім до нас вийшли вчені родини Сауда (зберігачі єдинобожжя), щоб виправдати себе і своїх правителів перед мусульманами, за те що вони допомагають братам мусульманам Центральної Африки, вони вийшли з безглуздою принизливою заявою, вимагаючи допомоги для мусульман у ворогів Умми, які є партнерами у цьому жахливому злочині. Вони прохають про допомогу у міжнародної терористичної організації, яка постійно ворогує з Ісламом і мусульманами. Хіба не ця організація затвердила розділення мусульманських країн, визнала окупацію Палестини, війни в Афганістані та Іраку? Хіба беззбройних мусульман Сребрениці вбивали не за змовою миротворчих сил Франції? Про яку допомогу ворогів Умми, Ісламу і мусульман ви говорите? Пам’ятайте, о вчені родини Сауда, що ви будете стояти перед Аллахом і будете запитані за те, що ви не підтримали мусульман. Де ви, о вчені урядів, і де слова Посланця Аллаха ﷺ: «Будь-кого (людину), котрий залишить мусульманина без допомоги у такому місці, де право його недоторканості не дотримується, а гідність принижується, Аллах обов’язково залишить без допомоги в такому місці, де він побажає отримати Його допомогу; а будь-кому, хто надасть мусульманину допомогу у такому місці, де гідність його принижується, а право недоторканості не дотримується, Аллах обов’язково надасть допомогу у такому місці, де він побажає отримати Його допомогу». Абу Дауд.

Хіба допомога нашим братам не повинна бути за допомогою армії, якій вже набридло сидіти в частинах, а їх зброя вже заіржавіла? Хіба підтримка мусульман не повинна бути поразкою їх ворога? Хіба таке могло статися у світлі ісламського Халіфату, у присутності халіфа мусульман? Хіба Муттасім, Халіф мусульманської армії не відправив цілісіньку армію для підтримки однієї мусульманки, яка попрохала про допомогу з в’язниці Римської імперії?

Потерпіть іще трохи, о вчені влади, світанок Ісламу і ісламської Умми наближається, Умма вже ясно усвідомлює і знає своїх ворогів всередині і за кордоном. Щирі сини Умми прагнуть змінити цю порочність, у якій Умма знаходиться, прагне до встановлення закону Аллаха і встановлення Халіфа для мусульман, який дасть клятву вірності на Книзі Аллаха і Сунні Його Посланця, мир йому і благословення Аллаха, виконає закон Аллаха і допоможе нашим братам проти їх ворогів.

Бухарі передає від Абу Хурайри, що Пророк ﷺ сказав: «Імам – це щит. За ним б’ються і ним захищаються. Якщо він буде наказувати богобоязливість і проявляти справедливість, отримає за це нагороду (саваб). Якщо ж буде веліти щось інше, то сам постраждає він цього».
 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мохаммед Бін Ібрагім, країна Двох Святинь
17 Джумада ас-сані 1435 р.х.
17.04.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_35224

Головне меню