Джарба закликає Америку відповісти на «геноцид» в Алеппо

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Канал aljazeera.net 15.04.2014 передає, що сирійська опозиція зажадала від США, щоб ті дали адекватну відповідь на геноцид, учинений стороною сирійського режиму в Алеппо.

Голова національної коаліції революційних сил опозиції Сирії Ахмад Джарба відкинув послання міністра закордонних справ США Джона Керрі від 08.04.2014, у якому той звинувачує опозиційні сили в тому, що вони вбивали християн і осквернили святі місця в провінції Латакія на узбережжі Середземного Моря.

Він додав: «Ми усе іще очікуємо відповідну реакцію на ці масові злочини проти людства. Ми закликаємо лідерів міжнародної спільноти, а особливо США та їх союзників посісти певну позицію у відношенні геноциду проти сирійського народу».

Коментар:

  • Після трьох років найбільшої змови Америки;
  • Після дій її агентів у політиці, розвідці, у ЗМІ, спрямованих проти революції для збереження світського режиму в Сирії, для недопущення його падіння і розвалу, через надання можливості неквапливого знищення і зруйнування, а також використовуючи усі інструменти міжнародного, регіонального і місцевого потенціалу для підживлення цієї справи;
  • Після відкриття дверей перед вторгненням Ірану і його соратників для вбивств у складі військ режиму;
  • Після дозволяння Росії надавати допомогу режиму Асада морським і наземним шляхом;
  • Після того, як різним організаціям, розташованим навколо Сирії дозволили стати молотками, що б’ють по головах народу Шаму;
  • Після закриття доступу до зброї і допомоги мешканцям…
  • Після усього цього виходять Джарба і коаліція, створена Америкою, щоб вимагати від неї відповісти на звірства режиму!!!

Воістину, вимога Джарби нагадує нам, жителям Шаму приказку «О той, хто вимагає патоки…». Воістину, залежність від іноземця є найбільш характерною особливістю світської штучної сирійської опозиції. Вони не належать собі і вся їх робота у тому, щоб зберегти папірці в руках їх хазяйки – Америки, яка є їх спонсором. Тому коаліція звертається до Америки за кожного ускладнення або кожного яру на її шляху, здійснюють «паломництво» до її Білого дому, просять її вдоволення і покровительства, аби ж вона не виганяла геть цю коаліцію з її людьми.

Воістину, Шам залишиться скалкою у горлі Америки, допоки з волі Аллаха Великого і Святого не переможе і не зруйнує її об свою скелю з її міжнародною системою. Їх система найгірша, яку тільки знає історія, так само як і так звана «міжнародна спільнота» під керівництвом Америки, після чого зійде сонце правління Ісламу знову в серці землі мусульман у Шамі.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абу Басіль
18 Джумада ас-сані 1435 р.х.
18.04.2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_35250

Головне меню