Йорданські сили на службі американської політики в Афганістані

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Газета «Дустур» повідомляє, що командуючий південним регіоном у провінції Гільменд (Афганістан) генерал-майор Даніель Ю у супроводі афганського командира бригади і командира бригади США, а також низки керівників міжнародних сил, дислокованих на базі Лезернек і Пуштун, відвідав йорданські сили, що працюють там.

Візит відбувся на знак визнання зусиль йорданських сил, вжитих у період їх присутності в Афганістані. Командир регіону і супроводжуюча його делегація висловили вдячність командуючому йорданськими силами, полковнику Аваду Зуюду за велику роль, яку зіграли сили Йорданії, правильне управління нею і зміни парадигми у виконанні покладених на них обов’язків, якими вирізнилися йорданські збройні сили.

У кінці візиту полковник Авад Зуюд оцінив добрий жест з боку командира регіону і командирів бригад у провінції Гільменд, й висловив їм вдячність від імені Головного командування Збройних Сил Йорданії, представлених Президентом Об’єднаного комітету начальників штабів генерал-лейтенантом Машалом Мохамедом Забін.

Коментар:

Чому йорданські сили знаходяться у провінції Гільменд в Афганістані? Чи б’ються вони пліч о пліч із силами International, щоб викоренити талібів, зміцнити і зберегти державу Карзая – американської маріонетки? 
Що роблять йорданські сили у провінції Гільменд в Афганістані? Вони зміцнюють маріонеток ворога Аллаха і мусульман – Америки, як знищила мільйони мусульман в Іраку – дітей, жінок і чоловіків; поранила і знедолила мільйони, заарештувала і піддала катуванням тисячі мусульман у в’язницях всередині Іраку і за його межами. Абу-Грейб і Гуантанамо – яскраві тому приклади.

Молоді юнаки вдалині від своїх родин і синів виконують плани Америки у її пануванні над світом. Ця Америка підтримує єврейське утворення і дає йому можливість вбивати десятки тисяч у Палестині та тримати в облозі Газу, перетворивши її на велику в’язницю.

Де шейхи та муфтії збройних сил Йорданії? Де муфтій Збройних Сил, бригадний генерал, доктор Яхья Баттуш?

Що знають солдати? Молитву, піст і закят? Хіба не його обов’язок запобігти битві під стягом невірних США? Чи під стягом невірних ISAF?

Хіба ти не знаєш, що битва з мусульманами Афганістану (Талібан) є забороненою (харам)? Хіба тобі невідомо, що бути на боці колонізаторської Америки або підтримувати окуповану державу маріонетки (держави Карзая) харам?
Посланець Аллаха ﷺ заборонив звертатися за допомогою до невірних для бою з іншими невірними. Він сказав: «Не беріть вогню (тобто не звертайтеся за допомогою) у невірних». Тоді як же можна звертатися за допомогою до невірних для бою з мусульманами?!

Всевишній Аллах засуджує тих, хто надає інформацію, поради і виказує дружелюбність до невірних. Він сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاءَ تُلْقُونَ إِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَقَدْ كَفَرُوا بِمَا جَاءَكُمْ مِنَ الْحَقِّ

«О ті, які увірували! Не беріть ворога Мого і ворога вашого своїм покровителем і помічником. Ви відкриваєтеся їм з любов’ю, хоча вони не вірують в істину, яка явилася вам…» (60:1).

Всевишній пояснив, що той хто робить подібне – зійшов з прямого шляху:

وَمَن يَفْعَلْهُ مِنكُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَوَاء السَّبِيلِ

«…А хто з вас чинить таким образом, той збився з прямого шляху» (60:1).

А що ж говорити про того, хто бився з ними пліч опліч в одному окопі для реалізації їх планів і здійснення їх цілей?!

Побійся ж Аллаха, о армійський муфтій, і не дозволяй пролитися йорданській крові на вівтарі жадібності американців.


Спеціально для радіо ЦМО Хізб ут-Тахрір 18 Джумада ас-сані 1435х.
Наджах аль-Басатін/ Йорданія 18/04/2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_35251

фото

Головне меню