Расистські та антижіночі позиції є критеріями запропонованого Росією законопроекту про статеву дискримінацію

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

14 квітня 2014, газета «The Moscow Times» повідомила про те, що депутат Державної Думи РФ Олег Нілов розробив перший в Росії законопроект по боротьбі з сексуальними домаганнями, спрямований на захист жінок від небажаної уваги і фізичного насилля з боку чоловіків. У своїх коментарях до законопроекту він сказав: «Дана робота захистить честь і гідність «чудової, але слабкої статі». Дані нові заходи зокрема адресовані «мільйонам робочих-мігрантів, що погано розмовляють російською і вимушені довіритися мові тіла для того, щоб ясно донести свої наміри у відношенні до жінки», сказав Нілов, представивши законопроект минулого місяця, напередодні Міжнародного жіночого дня. Як результат, росіяни можуть зіштовхнутися зі штрафами за порушення нового законопроекту, а неросіянам може загрожувати навіть депортація.

Коментар:

Це є всього лише дешевими заходами, вжитими задля збільшення електорату за рахунок жіночої статі у рік виборів до Мосмісдуми. Усім жінкам, а не тільки розмірковуючим та розумним повинно стати зрозумілим, що дані закони є поверхневими за своєю суттю. Ідея того, що жінки є «чудовою, але слабкою статтю» містить у собі приниження жінки, і, у свою чергу, сприяє закріпленню фундаментального негативного суспільного відношення, що існує в ліберальних світських суспільствах, де капіталістичні цінності оцінюють жінок тільки з економічної точки зору. Не має значення, чи полягає це у підриванні її ролі у якості жінки і матері шляхом виштовхування її на роботу з метою оподаткування, або у розгляданні жінок і дівчат розважальними та рекламними компаніями у якості товару, який можна придбати або продати. Фактично це робиться за сприяння купівлі-продажу різних товарів на тлі вироджених принципів. Закони спроектували звернення до найнижчого рівня суспільної організації, оскільки вони призначаються для расистів і націоналістів серед народу. У законопроекті простежується стереотип відносно неросіян у якості загрози для суспільства, тоді як справжня загроза надходить від корумпованих урядових посадовців, що розповсюджують отруйні ідеї, які слугують у якості димової завіси для їх злочинних дій. Також загроза йде від тих, хто розпалює і без того напружену етнічну ситуацію в Кавказькому регіоні.

Лише ісламська політична система, забезпечена шляхом повного усунення усіх існуючих хибних керівництв у мусульманських землях, дійсно визволить жінок від суспільної в’язниці, яка розглядає їх у якості «банкомату», а також підніме суспільство з нижчих рівнів мислення та ідей.

Громадян Халіфату судять не за їх етнічною приналежністю, а за тим, як вони взаємодіють, живучи згідно із законами Ісламської держави. Жінки, граючи іншу соціальну роль, оцінюються так само як і чоловіки, на основі закону і своїх прав, передбачених для них без компромісів і комерційних та соціальних порушень, заборонених і караних державою. Величезною ганьбою є те, що лише тепер російська демократія розглядає закон про боротьбу з сексуальними домаганнями, у той час як вже 1400 років назад це було кодифіковане Кораном та Сунною! Доказ цього є ясним. Коли халіф Муттасім Біллах почув про те, що на мусульманську жінку, яка мешкає на кордоні з Римською імперією, намагався зазіхнути римський солдат, він написав листа, у якому вимагав обидві сторони постати перед ним. Вимогою було те, щоб жінка змогла отримати прилюдне вибачення, інакше Римську імперію наздожене величезна армія, початок якої буде коло воріт Риму, а кінець буде усе іще висуватися з Багдаду. Будучи упевненими в тому, що Ісламська держава володіє реальною силою в об’єднанні і мобілізації мусульман, римський імператор змусив солдата принести вибачення!

Путін і його жорстокі приспішники бояться повернення такої міці, яка врахує усі їх злочини проти мусульман у Чечні, Україні та інших пострадянських регіонах. Тому вони використовують брехню і грубу силу для збереження влади, у той час як в Ісламській державі мусульмани і не мусульмани жили у взаємній гармонії, не потребуючи рухів із захисту прав жінок, оскільки усі почували себе у безпеці у затінку справедливої системи, розробленої Творцем світу, а не Його творіннями.

إِنَّ اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي الْقُرْبَىٰ وَيَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ ۚ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ

«Воістину, Аллах велить блюсти справедливість, робити добро і обдаровувати рідних. Він забороняє мерзоти, засуджувані діяння та свавілля. Він наставляє вас, можливо ви згадаєте повчання» (16:90).


Написано для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Імраной Мохаммед,
членом Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
21 Джумада ас-сані 1435 р.х.
21.04.2014

Головне меню