Аль-Акса потребує Салахуддіна, а не короля, який бреше і говорить, що він зробив догану послові євреїв

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

1 – Через Аль-Аксу Йорданія посварилася з «ізраїльським» послом.

До Міністерства закордонних справ Йорданії у понеділок викликали «ізраїльського» посла в Аммані і посварили його за «ізраїльське» свавілля у мечеті Аль-Акса. Цю новину оприлюднило офіційне йорданське агентство.
Йорданія, згідно з офіційним агентством, поклала на «Ізраїль» цілковиту відповідальність за охорону і безпеку мечеті Аль-Акса, вважаючи, що «Ізраїль» своїм ставленням до мечеті порушує мирну угоду.

2 – Офіційне джерело: посол «Ізраїлю» не отримував догани від влади Йорданії, а повернувся до своєї країни через смерть свого батька.

Офіційне джерело «Watana-news» – Оман підтвердив у четвер, що посол «Ізраїлю» залишив Йорданію і залишився в «Ізраїлі» через смерть свого батька. Дане джерело зробило це після того, як «ізраїльська» газета повідомила про цю подію. За словами джерела, посол Ізраїлю Даніель Нево, який залишив Йорданію минулого четверга, іще не повернувся через смерть батька. Додавши, що повернення Нево непередбачуване, воно може відбутися будь якого дня наступного місяцю. Газета «The Times of Israel» також повідомила, що Нево залишився в Ізраїлі через смерть батька. «Ізраїльський» посадовець в інтерв’ю газеті «‎The Times of Israel» заперечував те, що мала місце догана послу Нево з боку уряду Йорданії, але офіційно визнав, що відносини між Йорданією та «Ізраїлем» погіршуються.

Коментар:

Нова історія Умми сповнена принижень і зганьби, які були заслужені її правителями. Правителі Йорданії, починаючи від діда і батька сьогоднішнього короля Абдуллаха ІІ, і завершуючи ним самим, вступали у змову з євреями і віддали їм так звану «землю 48 року» (це було зроблено його дідом). А його батько передав євреям так звану «землю 67 року», але справа не зупинилася на цьому. Він підписав угоду ганьби і сорому, угоду Ваді-Араба і здійснив відкриття посольств між двома країнами, а також зробив Йорданію осередком євреїв. А сьогоднішній король Йорданії підтримує відносини з євреями краще, ніж він підтримує свої штані. І тому виникає закономірне питання: чи можливо таке, щоб правитель зробив догану послові єврейської структури? Очевидно, що такі правителі, які своїм діями ганебно очорнили свою історію, ніколи не насміляться розгнівати євреїв.

А якщо йорданський король хотів таким чином відбілити свою чорну історію перед власним народом і довести народові, що він – хранитель святинь, то у нього нічого не вийшло, оскільки відбілювати брудні і чорні листи власної історії потрібно не так. Найменше, що потрібно зробити для цього – це вигнати посла євреїв і зачинити посольства Йорданії в «Ізраїлі»! Це найменше, що потрібно зробити цьому зраднику, щоб довести своєму народу, що у нього серйозні наміри. Але насправді все обстоїть інакше – ці правителі звикли брехати і обдурювати власний народ, брехня зрослася з ними настільки, що їм вже ніхто не вірить. Люди перестали в них вірити і не повірять, якщо навіть ці правителі будуть чіплятися за покривало Кааби.

Аль-Акса потребує віруючих і щирих людей з Аллахом в серцях, потребує благочестивих мужів цієї Умми, які віддають свої душі на шляху Аллаха.

О народ Йорданії, цей король, який пішов на таку ганебну брехню, продав ісламські землі, зрадив Умму і допоміг спаплюжити святині, повинен бути усунутий вами! Ви повинні покласти кінець його ганебній історії і дати присягу на вірність халіфу, який буде правити за Книгою Аллаха і Сунною Його Посланця (с.ас..), і тоді ви досягнете успіху в обох світах. Як робили халіфи раніше? Вони визволяли країни і народи від прокляття хрестоносців. Але якщо ви задовольняєтеся цим світом і будете триматися за нього, тоді ваш правитель буде вбивати синів цієї Умми, залишаючи в живих жінок, щоб залишатися покорителем і тираном, і тоді ми будемо жити під його владою, приниженими та бідними, як жив народ фараона. Так встаньте ж проти нього і працюйте для змін, щоб Аллах поглянув на вас поглядом милості і дав нам перемогу!

إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ وَإِذَا أَرَادَ اللَّهُ بِقَوْمٍ سُوءًا فَلا مَرَدَّ لَهُ وَمَا لَهُمْ مِنْ دُونِهِ مِنْ وَالٍ

«Воістину, Аллах не змінює положення людей, поки вони не змінять самих себе. Якщо ж Аллах побажає людям зла, то ніщо не запобіжить цьому. Немає у них володаря, окрім Нього» (13:11).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абу аль-Джала
24 Джумада ас-сані 1435 р.х.
24.04.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_35383

Головне меню