Коаліція пропонує 25 документів, у яких засуджує режим Асада і Міжнародному суді

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Газета «Ліванське життя» оприлюднила статтю під заголовком «Коаліція пропонує 25 документів, у яких засуджує режим Асада у Міжнародному суді», у якій приводить: «Національна Коаліція революційних сил і сирійської опозиції у неділю проголосила про надання 25 документів до прокуратури Міжнародного кримінального суду, у яких засуджує режим через використання хімічної зброї, зґвалтування і застосування забороненої на міжнародному рівні зброї, - як підготування до подачі цих документів до суду». Хайтам Малех, голова Юридичного комітету коаліції, сказав: «Якщо міжнародна спільнота дійсно бажає діяти, то вона повинна вислати представників Башара Асада з Організації Об’єднаних Націй і посольств, проголосити про абсолютне неприйняття того, що відбувається і діяти, щоб врятувати сирійський народ».

Коментар:

Ми кажемо цій жахливій коаліції:

По спливанню більше трьох років з початку Сирійської революції злочини Башара, його помічників і прибічників вже не ведуться проти народу Шаму і немає потреби у підготуванні документів, які підтверджують це. Злочини цього вбивці видні і відчутні щоденно на екранах ТБ. Це вже ані для кого не секрет; вбивства, руйнування, зґвалтування і вигнання – це і є політикою цього режиму, яка абсолютно не змінилася з моменту початку благословенної революції Шаму.

Вже категорично підтверджено, що невірний Захід на чолі з першою терористичною державою США був і як і раніше підтримує Башара з усіх сил. Сайт WikiLeaks 24/01/2013 пустив у світ деякі документи, що доводять надання Сполученими Штатами матеріальної підтримки Башару аль-Асаду у кількості п’яти мільярдів доларів, і це не кажучи вже про їх політичну підтримку і покриття його злочинів, не кажучи про надання зеленого світла Ірану і його партії (Хізбалла) у матеріальній і військовій підтримці Башара. І хіба після усього цього можна очікувати від Малеха і його Коаліції у міжнародній спільноті хоч якоїсь справедливості і допомоги істині?! Хіба припустимо, що коаліція, яка цілиться на правління у Сирії після Асада і претендує на представництво сирійського народу, не знає про справжню позицію Заходу і його інститутів у відношенні до Башара?! Хіба мислиме, що коаліція не усвідомлює, що Захід на чолі з Америкою не буде турбувати винищування народу Шаму, поки це відповідає їх інтересам, а Сирія буде залишатися у межах американського впливу?! Хіба ця утворена Америкою коаліція не усвідомлює, що звертання до інститутів Заходу для порятунку народу Шаму подібне до використовування сковороди для захисту від вогню?!

Праведний народ Сирії не звертався до Міжнародного кримінального суду з вимогою судити Башара, як і не покладав цього на потворну коаліцію! Навпаки, народ Шаму одного разу, з волі Аллаха, сам розсудить Башара і його найманців у скорій перемозі! Народ Шаму не потребує допомоги з боку міжнародної спільноти, о Хайтам Малех! І якщо ти чув, народ Шаму з самого початку і досі повторює: «О Аллах! Немає у нас нікого, окрім Тебе». А це означає, що вони переконані, що єдиним їх помічником і тим, хто дає перемогу є Аллах і тільки Він! І що вони не скаржаться на свої труднощі, горе і сум окрім як Аллаху Всемогутньому і Великому. А завтрашній день близько для того, хто очікує!


Спеціально для радіо ЦМО Хізб ут-Тахрір 24 Джумада ас-сані 1435х.
Окай Бала 24/04/2014
Медіа представник Хізб ут-Тахрір у Нідерландах

Головне меню