Дії режиму в Ірані викривають його реальність

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

ВВС 19.04.2014 повідомляє наступні новини: «Іранське судове джерело оприлюднило: ув’язнена, яка була засуджена до смертної кари через побивання камінням по обвинуваченню у перелюбстві і вбивстві, а потім її вирок був полегшений на тюремне ув’язнення терміном на десять років, буде виходити у відпустку з в’язниці на певний період часу».

Коментар:

По-перше: Ми знали, якою є брехлива політична позиція Ірану і його відданість невірному Заходові, через його допомогу Америці в Іраку і Афганістані, а також через його втручання заради інтересів Америки у Ємені, у країнах затоки, його злочинів в Іраку, і не в останню чергу в Шамі, де він підтвердив, що є серйозним послідовником США. Усе це вже ані для кого не секрет, окрім сліпих, які втратили прозріння до їх зору. Велика істина у словах Аллаха:

فَإِنَّهَا لا تَعْمَى الأبْصَارُ وَلَكِنْ تَعْمَى الْقُلُوبُ الَّتِي فِي الصُّدُورِ

Воістину, сліпнуть не очі, а сліпнуть серця, що знаходяться в грудях. (22:46)

Друге: Твердження Ірану, що він виконує Іслам, слідуючи мазхабом імама Джафарі ас-Садік, є брехнею. Як може Іран говорити про збереження мазхабу і закликати до нього, у той час як він сам не застосовує покарання відносно порушників? Вбивцю повинно бути страчено смертною карою в Ісламі, також у мазхабі аль-Джафарі перелюбець (одружений або заміжня) карається смертною карою через побивання камінням і у цьому питанні немає різно-думки. Також покарання за вбивство, жоден не має права скасувати його, оскільки ці закони є категоричними. Але, не дивлячись на усе це, вони змінили ці закони, а явний доказ того, що вони вийшли проти Ісламу і правлять законами, які не мають жодного відношення до Ісламу, отже до них застосовуються слова Аллаха:

وَمَنْ لَمْ يَحْكُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ فَأُولَئِكَ هُمُ الْكَافِرُونَ

Ті ж, які не ухвалюють рішень згідно з тим, що послав Аллах, є невіруючими. (05:44)

وَمَن لَّمْ يَحْكُم بِمَا أَنزَلَ اللَّهُ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ

Ті ж, які не ухвалюють рішень згідно з тим, що послав Аллах, є беззаконниками. (05:45)

وَمَنْ لَمْ يَحْكُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ فَأُولَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

Ті ж, які не ухвалюють рішень згідно з тим, що послав Аллах, є нечестивцями. (05:47)

Третє: президент Ірану закликав до рівних прав і можливостей між чоловіками і жінками в суспільстві, критикуючи дискримінацію за ознакою статі, це здійснюється згідно з західним закликом до рівності між чоловіками і жінками, без дискримінації між ними. Ця конвенція відома як «Конвенція про ліквідацію усіх форм дискримінації у відношенні жінок» - "CEDAW", що означає зміну усіх законів згідно з цією конвенцією. Тепер зрозуміло як Іран випускає на волю вбивцю та перелюбницю, і змінює вирок, замінивши його десяти роками позбавлення волі, суперечачи законові Всевишнього Аллаха, який вирішив зверху семи небес.

Четверте: Іранський режим, як і усі режими в мусульманських країнах, є світським режимом і не має нічого спільного ані з Ісламом, ані з мазхабом Джафарі. Цей режим цілком підкорюється політиці Заходу, яку замаскував Іран муллами і використав у цьому мазхаб Джафарі, щоб обдурити людей. Насправді іранський режим є режимом вогнепоклонників, він освячує їх дні народження та історичні свята, він пишається перською спадщиною.

П’яте: у відповіді аміра Хізбут-Тахрір, оприлюдненій 21.08.2013 під назвою «Відповідь на питання/ Реальність Ірану у відношенні до політики США», говориться: " Що ж стосується питання мазхабу, встановленого офіційним мазхабом держави, то він не є посланням або проектом для заклику, пропаганди і розповсюдження. Іран не будує свою систему на цьому вченні, не ставить його в основі своєї конституції, а статті конституції не взяті з цього мазхабу. Навпаки, основні статті конституції, які відносяться до системи правління, зовнішньої політики, пов’язані з армією і безпекою, взяті з капіталістичної системи".

Шосте: Іран почав змінювати решту соціальних законів, таких як відносини між чоловіками і жінками. У такому випадку, про який Іслам і про який мазхаб може говорити Іран? У той час коли він є найбільш далеким від цього мазхабу та Ісламу взагалі. Іран є таким самим світським режимом, як і інші режими в мусульманських країнах . Після усього цього чи розвіялася брехня, яка осліплювала очі тих, хто вважає Іран благом? Хіба послідовники мазхабу аль-Джафарі вважають Іран ісламською республікою? Чи усе таки усі ці дії іранського режиму, що кажуть про невір’я, брехню і змови, є його реальністю і фактом? Іран є політичною базою Заходу і продовженням історії вогнепоклонників! Іслам з мазхабом Джафарі чисті і не мають жодного відношенні до Ірану.

Нарешті, тим, хто захищає цей злочинний режим, ми кажемо те, що сказав Аллах:

هَا أَنْتُمْ هَؤُلاءِ جَادَلْتُمْ عَنْهُمْ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فَمَنْ يُجَادِلُ اللَّهَ عَنْهُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَمْ مَنْ يَكُونُ عَلَيْهِمْ وَكِيلا

Ось ви сперечаєтеся за них у цьому світі. Але хто стане сперечатися за них з Аллахом у День воскресіння? Або хто буде їх захисником? (04:109)

Також Аллах сказав:

إِنَّا أَنْزَلْنَا إِلَيْكَ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ لِتَحْكُمَ بَيْنَ النَّاسِ بِمَا أَرَاكَ اللَّهُ وَلا تَكُنْ لِلْخَائِنِينَ خَصِيمًا

Ми ниспослали тобі Писання істинне, щоб ти розбирав тяжби між людьми так, як тобі показав Аллах. Тому не сперечайся за зрадників. (4:105),

тобто не будь захисником і помічником зрадників.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Умм аль-Бара Йорданія
26 Джумада ас-сані 1435 р.х.
26.04.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_35448

Головне меню