План Франції із запобігання приєднанню її громадян до джихаду в Сирії

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Видавництво «Франція 24» розповсюдило наступну новину: «Газета Le Figaro у своєму випуску від 22 квітня відкрила план, який буде наданий урядові завтра у середу, спрямований на боротьбу з еміграцією молодих французів до Сирії для ведення джихаду проти режиму президента Башара Асада».

«У відношенні французьких добровольців на джихад до Сирії буде вжито низку інтенсивних заходів і облікову роботу» - так про це заявила французька газета Le Figaro22 квітня, ґрунтуючись на плані, який завтра у середу буде надало урядові, план спрямований на боротьбу з еміграцією молодих французів до Сирії для приєднання до ісламських екстремістських організацій. У той час коли збільшується кількість молодих французів бажаючих здійснити переселення до Сирії для ведення джихаду, міністр внутрішніх справ Франції Бернар Казунов підвів штрихи у плані, який був розроблений його попередником Мануелем Вальсом, який почав роботу над ним декілька місяців тому. План полягає у виявленні молодих добровольців на джихад перш ніж вони вирушать до Сирії для приєднання до джихадістських груп.

За даними Le Figaro, яке посилається на інформаційні джерела, буде проголошено про 20 заходах покарань, про які буде повідомлено. Деякі з них будуть об’явлені негайно, деякі з часом після адміністративно-правових правок. З числа цих заходів – необхідність отримання дозволів для неповнолітніх для виїзду з країни, що дозволяє родинам підлітків, які відвідують радикальні мечеті або бувають на інтернет-сайтах що пропагують тероризм, повідомити у відповідні інстанції, які будуть здатні впоратися з цим типом проблем.

У документі додається, що план міністра внутрішніх справ Франції спрямований на боротьбу з джихадом, а також поспішає для зміцнення взаємодопомоги між європейськими країнами у боротьбі з цим явищем, особливо в аеропортах. План включає в себе заходи по зміцненню нагляду і контролю над сайтами бойовиків і джихадістів у мережі Інтернет. Примітно, що минулий міністр закордонних справ і сьогоднішній прем’єр-міністр Мануель Вальс сказав у січні минулого року: «Для мене джихад становить найбільшу загрозу, яка встане перед нами у найближчі роки».

Коментар:

Ці суворі заходи безпеки, жорсткі закони та адміністративні переслідування, які почали застосовувати країни на кшталт Австралії, Британії, Саудівської Аравії, Йорданії у відкритій формі, які квапиться застосувати і Франція, усе це для недопущення юнаків-мусульман до їх переїзду у Сирію задля допомоги місцевим мусульманам, для допомоги в усуненні тирана Башара і встановлення Ісламського Халіфату. Таким самим, але прихованим образом чинять і багато інших країн.

Це іще не кажучи про фінансову, військово-політичну допомогу що пропонується іншими країнами, такими як Росія, Іран та Ірак для тирана Башара, нехай навіть і була допомога від Катару або Саудівської Аравії деяким бойовим групам у Сирії у стані апатії і байдужості до того, що відбувається у Сирії з боку світових держав, а також їх співучасть зі злочинцем, сином злочинця.

Усе це ясно і однозначно вказує на те, що весь Захід став одержимим від Халіфату, а також їх агенти і прислужники. Тому вони роблять усі можливі зусилля, оскільки усвідомлюють можливість повернення Халіфату, адже якщо він повернеться, то стане першою державою у світі, розповсюдить по світу благо, поховає тиранів, викинувши їх усіх у чорні пристанища. Вони усвідомлюють, що ісламська Умма повернеться кращою Уммою, якою їй потрібно обов’язково бути згідно зі словами Всевишнього:

كُنْتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ

«Ви є кращою з общин, що з’явилася на благо людства, наказуючи робити схвалюване, утримуючи від забороненого і віруючи в Аллаха» (3:110)

Халіфат знову осяє світлом цей світ, розірве серця невірних колонізаторів і їх агентів, вселить жах у серця тих, хто ненавидить Іслам, а також їх прибічників, принизить невір’я та невіруючих. Воістину, Халіфат встане перед обличчями ворогів Ісламу, таких як Америка, Європа, Росія та їх агентів – правителів мусульман в арабських і не арабських країнах.

وَيَقُولُونَ مَتَى هُوَ قُلْ عَسَى أَن يَكُونَ قَرِيبًا

«і скажуть: «Коли же це станеться?». Скажи: «Можливо це станеться дуже скоро!» (17:51)

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Абд аль-Малік
26 Джумада ас-сані 1435 р.х.
26.04.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_35450