Ердоган – невдячний онук своїх пращурів

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

23 квітня 2014 р. на сайті новин ВВС вийшла стаття під назвою «Ердоган висловив безпрецедентні співчуття нащадкам вірменів, які були вбиті османами», у якій говорилося: «Прем’єр-міністр Туреччини Реджеп Тайіп Ероган висловив співчуття нащадкам напередодні річниці різанини вірменів, яка відбулася майже століття тому. Ердоган розповів про події Першої світової війти як про «спільний біль» і визнав, що депортація вірменів у 1915 році мала нелюдські наслідки».

Коментар:

Вже стала прийнятою ця брехня про «геноцид вірменів руками османів», яку використали вірмени для досягнення своїх політичних цілей. У той час як вони самі – маю на увазі Царську Росію – створили вірменів і дали їм незаслуговано велику частину землі, з якої за часи війн з Османською державою, що тривали на протязі декількох століть, були вигнані мусульмани! Царська Росія практикувала організований тероризм проти громадян Халіфату: вона повністю винищувала міста і цілі селища, як були побудовані мусульманами. А той, хто залишався в живих, був примушений до примусового виселення з боку Царської влади з усіх країн пригноблених мусульман, які наразилися на найгірше ставлення масового знищення в історії людства! У той же час, російські війська начебто захищаючи християнство (!) бралися за поселення і оновлення через переселення вірменів – лояльних до них у війнах з Ісламською державою – на землі мусульман, яких силою виселили або знищили!

Царська Росія підтримувала вірменських заколотників грошима, зброєю і спорядженням, як тільки відбувався хоч найменший конфлікт між мусульманами-громадянами Османського Халіфату та вірменами, союзниками Царської Росії. Тому було не дозволено мусульманину протидіяти агресії вірменських бандитів, які змінювали селища і зазіхали на честь. А якщо ж мусульманин намагався захистити свою честь і свою землю, ці бандити, підкріплені Росією, бралися за винищування селища і спалювання всього, що в ньому!

Росія використала вірменських заколотників для розширення сфери свого впливу і окупації країн, підконтрольних державі Османський Халіфат; і це те, що допомогло у подальшому утворенню Радянського Союзу після більшовицької революції 1917 року!

Можливо ви задастеся питанням: коли вірменське питання з’явилося на міжнародній арені? І чому вірмени стверджують, що вони були піддані геноциду з боку османів?

Щоб відповісти на це, ми постараємося відокремити декілька моментів:

1 - Інтернаціоналізація Вірменського питання уперше піднялася згідно з Сан-Стефанським Договором: Після завершення російсько-турецької війни 1877 – 1878р.р. обидві сторони уклали договір у Сан-Стефано, а потім і Берлін у 1878рде були підготовані пункт № 16 і пункт № 61 про інтернаціоналізацію вірменського питання, який досі використовується як опудало, щоб шантажувати турків і по цей день.

2 - Роль групи «Єднання і прогрес» в усуненні Османського Халіфату в 1908р. і примушення султана Абдуль Хаміда ІІ піти у відставку! І введення обмовки до нової конституції, яка дозволяє усім громадянам Османської держави озброюватися – це надало правове прикриття в озброєнні для меншостей! Вірмени скористувалися цим новим законодавством для збирання і зберігання зброї, за допомогою якої стали боротися з мусульманами і вбивати їх! Вірменська агресія проти мусульман взяла свій початок у місті Адана до середини 1909 року на чолі з єпископом міста, іменованим Мошем.

3 – Роль західних послів і консулів та американських протестантських місіонерів в обдурюванні громадської думки і розповсюдженні перебільшених даних про загибель вірменів, ігноруючи загибель мусульман, і навіть навмисна брехня у великій кількості випадків. Так, американський консул, обвинувачуваний у надмірному фанатизмі до вірменів, зіграв значну роль у розповсюдженні цієї дезінформації! І Французький консул був не меншим наклепником , ніж американський, як і російський та інші!

Османи зберігали чистоту Ісламу і його держави, поки у них були на те сили, поки Захід і Схід не змовилися і не зруйнували Ісламську державу і не розірвали її країни. Їх позиції і війни були для збереження Ісламської держави, яка об’єднувала мусульман: арабів і не арабів. Усі вони гинули на шляху досягнення мети своїх пращурів – султанів і халіфів мусульман: розповсюдження Великого Ісламу в усіх кінцях світу!

А тепер… прийшов ти – невдячний онук своїх пращурів, називаючи їх героїзм і самопожертву у захист Ісламу та Ісламської держави різаниною, погромами і геноцидом людства?! І відмовляєшся від їх вчинків і відваги! Хіба ти не знаєш, що релігія твоїх пращурів прийшла для порятунку людства, а не для його знищення? Або твої знання і твоє просвіщення не побудовані на Ісламі? І ця інформація ніяк не допоможе тобі у набутті необхідних знань про твою релігію? Хіба тобі не буде соромно перед твоїм Господом, коли ти зустрінеш Його? І перед Його рабами? І перед твоїми померлими пращурами, коли ти зустрінешся з ними у Судний день?


Спеціально для ЦМО Хізб ут-Тахрір 26 Джумада ас-сані 1435х.
Абу Анас - Єрусалим 26/04/2014

Головне меню